Kandidaten

Emprof helpt je bij het vinden van je nieuwe sales of marketing uitdaging. Op onze website vind je actuele sales en marketing vacatures van organisaties in verscheidene branches. Je kunt direct reageren op de vacatures. Wij nemen dan snel contact met je op. Met de E-mail Service ontvang je automatisch de nieuwe vacatures die aan jouw opgegeven wensen voldoen. Vul dus je profiel in en blijf altijd direct op de hoogte van de actuele vacatures. Ook kun je je bij ons inschrijven door je CV bij ons te registreren. Wij houden de mogelijkheden dan voor je in de gaten en nemen contact op zodra er passende vacatures zijn.

Emprof gaat verder. Wij hebben verscheidene artikelen gepubliceerd over onderwerpen die je kunnen helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging. Denk aan tips over solliciteren, voorbereiden op assessments, concurrentiebeding, gebruik van social media. Met deze informatie ben je altijd goed voorbereid tijdens sollicitatieprocedures.

Emprof heeft in haar ruim achtjarig bestaan al vele verkoop en marketing professionals geholpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging. En naar grote tevredenheid. Met velen van hen hebben wij nog steeds een leuk contact. Lees maar eens over onze werkwijze en wat kandidaten zeggen die via ons hun nieuwe uitdaging vonden.

Schrijf je nu in!

Emprof helpt je graag bij het vinden van een nieuwe uitdaging.

Nu Inschrijven

Emprof heeft onder andere vacatures van

Niko