Referenties

Sinds de oprichting in 2007 heeft Emprof verscheidene organisaties geholpen bij de invulling van hun sales- en/of marketingvacatures. Dat betreft zowel organisaties die in de Nederlandse markt opereren als internationaal opererende organisaties. Lees hier over de ervaringen van een aantal van deze organisaties met onze dienstverlening.

 • Recruitment partner

  "In de 10 jaar dat ons bedrijf actief is, is onze wervingsstrategie ontwikkeld van “vraag eens bij vrienden en kennissen”, tot “kijk eens in je netwerk”, tot uitzendbureau en lokale recruiters. Omdat we sterk groeiend zijn willen we op alle fronten naar een professioneler niveau. Ook op gebied van personeelswerving en dus voor een belangrijke managementfunctie op zoek gegaan naar een echt professioneel werving- en selectiebureau. In het oerwoud van bedrijven die volgens eigen zeggen allemaal de beste zijn, viel Emprof op door de “benen op de grond”-indruk. Dat zijn wij namelijk ook. En dus de sprong gewaagd. Geen moment spijt van gehad, prima kandidaten gekregen. Ook veel afgefilterd dus ze weten heel goed wat ze doen en wat bij ons past en wat niet. Best knap als je een bedrijf zo kort kent. Ons beleid staat vast, Emprof is een partner die prima past bij onze ambitieuze doelstellingen. Weer een zorg minder!"

  meer
  minder
 • Langjarige samenwerking

  "Wij doen al jaren zaken met Emprof. Emprof al heel veel nieuwe medewerkers bij ons geleverd en wij zijn meer dan tevreden met Emprof. Bij Emprof ben je geen nummer maar echt een klant. De wensen worden gehoord en de juiste kandidaat wordt geworven. Dat scheelt een hoop tijd en energie, bij andere werving & selectiebureaus merken we wel eens dat alles maar wordt doorgestuurd. Emprof heeft de juiste filter aan staan waardoor direct de juiste medewerker wordt gevonden. Begonnen met alleen maar sales gerelateerde functies en inmiddels heeft Emprof ook wat monteurs bij ons aangebracht. Wij hopen nog jaren zaken te doen met Emprof. Zeker een aanrader!"

  meer
  minder
 • Werving marketing en sales pofessionals

  “Ik heb Emprof voor het eerst in 2008 ingehuurd toen wij bij Conrad op zoek waren naar (e-commerce) marketing professionals voor de uitbreiding van onze marketing afdeling. Emprof leverde de juiste kandidaten. Door de jaren heen zijn wij met Emprof blijven werken voor de werving van marketing en sales professionals. Ik werk nu al vele jaren met Emprof en zie ze als een professioneel en integer werving & selectie bureau. Ik kan Emprof van harte aanbevelen voor iedere organisatie op zoek naar sales of marketing professionals.”

  meer
  minder
 • Technisch commercieel vertegenwoordigers

  "Emprof heeft in korte tijd meerdere succesvolle kandidaten weten te koppelen aan ons bedrijf. Hun inzicht in combinatie met onze wensen hebben er toe geleid dat ons team zeer snel weer op volle sterkte functioneerde. Daarnaast heb ik het professionele en persoonlijke contact als zeer prettig ervaren."

  meer
  minder
 • Commercieel Verkopers Buitendienst

  "Sinds drie jaar doe ik zaken met Emprof, ik realiseerde me dat ik geen makkelijke opdracht had voor Emprof, maar na een gedetailleerde functie omschrijving is Emprof gaan zoeken. En nu een aantal jaren later en een aantal opdrachten verder kan ik alleen maar zeggen: bij Emprof verstaan ze hun vak! Ze hebben weinig woorden nodig en weten de juiste mensen op de juiste plek te zetten. Ik ben Emprof er erg dankbaar voor en kan hen zeker aanbevelen."

  meer
  minder
 • Vertegenwoordigers Automotive

  "Ik heb de afgelopen twee jaar vier mensen in mijn team aangeworven via Emprof. Het is heel plezierig dat Emprof een goede selectie kan maken in kandidaten die ik ook graag wil spreken en dat zij mensen weet te vinden als dit nodig is. De manier van communicatie is erg plezierig. Als het in de toekomst nodig is, zal ik zeker weer een beroep op Emprof gaan doen!"

  meer
  minder
 • Sales & Marketing professionals EMEA

   "Ik heb het genoegen met Emprof te werken vanuit twee invalshoeken. Ten eerste toen ze mij benaderden voor een management baan bij National Premium, een leidende organisatie in promotionele producten en oplossingen, waar Emprof mij en andere sales & marketing professionals geplaatst heeft. Ten tweede in mijn managementrol bij National Premium waar Emprof een bijdrage levert aan de groei van ons salesteam in EMEA. Gedurende deze jaren heeft Emprof bewezen serieuze professionals te zijn, volledig toegewijd aan hun doel; compleet begrijpen wat de behoeften van opdrachtgevers zijn en niet rusten voordat ze de perfecte match gevonden hebben. Het is een genoegen met Emprof te werken vanwege hun totale transparantie en benadering en hun continue streven naar perfectie. Ik beveel Emprof van harte aan zowel bij organisaties (nationaal en internationaal) die op zoek zijn naar sales en marketing professionals als bij mensen die zoeken naar een nieuwe uitdaging in hun carrière. Emprof levert niet alleen perfecte oplossingen voor uw HR behoeften, ze overtreffen ook uw verwachtingen."

  meer
  minder
 • Internationale salesprofessionals (native speakers)

  “Ik werk al vele jaren met Emprof en zij hebben verscheidene internationale sales kandidaten geleverd  (moedertaal Frans, Zweeds, Italiaans, Spaans) en een Sales Manager. Wij zijn een kleine, succesvolle organisatie die jaarlijks groeit. Vanwege hun internationale ervaring is Emprof uitstekend geoutilleerd in het benaderen en enthousiasmeren van kandidaten voor onze organisatie. Ze handelen snel en effectief en leveren kwalitatief uitstekende kandidaten. Emprof is een fantastische ambassadeur voor ons en creëert de juiste verwachtingen bij kandidaten en bij ons. Voordat hij zichzelf verving heeft Kish van Emprof ook voor ons gewerkt als Interim Sales Manager, waarvoor we dankbaar zijn. Wij bevelen Emprof van harte aan voor de werving & selectie van salesprofessionals en hun ervaring in het vinden van internationale sales kandidaten is uitstekend.”

  meer
  minder
 • Marketing Assistent in toerisme

  “Ik beveel Emprof werving & selectie van harte aan voor sales- en marketingrollen vanwege hun ethiek en zorgvuldige research en begrip van de business van hun klanten. Wij waren op zoek naar een Marketing Assistent met ervaring in de reisbranche en een duidelijke affiniteit met Zuid Afrika. Vanaf de initiële briefing en door het gehele wervingsproces was Emprof zeer professioneel, begreep onze business en aanpak in het recruitmentproces en bracht frisse ideeën en ‘matches’ met perfecte kandidaten. Emprof introduceerde verscheidene goede kandidaten en stelde ons daarmee in staat de perfecte kandidaat aan te nemen. Het was een genoegen om met Emprof samen te werken. En hun continue updates stelden mij gerust in het gehele proces.”

  meer
  minder
 • New business Account Managers

   “Ik kwam eind 2013 met Emprof in contact. We zochten een Account Manager met new business ervaring in de regio Groene Hart. Een hunter met aantoonbare affiniteit voor de tandartsendoelgroep. Emprof stelde een aantal prima kandidaten voor die goed voldeden aan het profiel. Niet lang daarna konden we onze nieuwe Account Manager verwelkomen. In de loop van de tijd  hebben we nog zes Account Managers via Emprof aangenomen. Over alle drie zijn we dik tevreden. Emprof stelt alleen kandidaten voor die er echt toe doen. Wat ik ook waardeer is dat Emprof  zijn afspraken nakomt en helder communiceert gedurende de hele procedure. Ook nadat de kandidaten begonnen zijn houdt Emprof contact. Wij zullen zeker van de diensten van Emprof gebruik blijven maken.”

  meer
  minder

Neem nu contact op!

Uw sales- en marketingvacatures vervullen?

Contact

Emprof heeft onder andere vacatures van