Referenties

Sinds de oprichting in 2007 heeft Emprof verscheidene organisaties geholpen bij de invulling van hun sales- en/of marketingvacatures. Dat betreft zowel organisaties die in de Nederlandse markt opereren als internationaal opererende organisaties. Lees hier over de ervaringen van een aantal van deze organisaties met onze dienstverlening.

 • Sales & Marketing professionals EMEA

   ‘Ik heb het genoegen met Emprof te werken vanuit twee invalshoeken. Ten eerste toen ze mij benaderden voor een management baan bij National Premium, een leidende organisatie in promotionele producten en oplossingen, waar Emprof mij en andere sales & marketing professionals geplaatst heeft. Ten tweede in mijn managementrol bij National Premium waar Emprof een bijdrage levert aan de groei van ons salesteam in EMEA. Gedurende deze jaren heeft Emprof bewezen serieuze professionals te zijn, volledig toegewijd aan hun doel; compleet begrijpen wat de behoeften van opdrachtgevers zijn en niet rusten voordat ze de perfecte match gevonden hebben. Het is een genoegen met Emprof te werken vanwege hun totale transparantie en benadering en hun continue streven naar perfectie. Ik beveel Emprof van harte aan zowel bij organisaties (nationaal en internationaal) die op zoek zijn naar sales en marketing professionals als bij mensen die zoeken naar een nieuwe uitdaging in hun carrière. Emprof levert niet alleen perfecte oplossingen voor uw HR behoeften, ze overtreffen ook uw verwachtingen.’

  meer
  minder
 • Internationale salesprofessionals (native speakers)

  “Ik werk al vele jaren met Emprof en zij hebben verscheidene internationale sales kandidaten geleverd  (moedertaal Frans, Zweeds, Italiaans, Spaans) en een Sales Manager. Wij zijn een kleine, succesvolle organisatie die jaarlijks groeit. Vanwege hun internationale ervaring is Emprof uitstekend geoutilleerd in het benaderen en enthousiasmeren van kandidaten voor onze organisatie. Ze handelen snel en effectief en leveren kwalitatief uitstekende kandidaten. Emprof is een fantastische ambassadeur voor ons en creëert de juiste verwachtingen bij kandidaten en bij ons. Voordat hij zichzelf verving heeft Kish van Emprof ook voor ons gewerkt als Interim Sales Manager, waarvoor we dankbaar zijn. Wij bevelen Emprof van harte aan voor de werving & selectie van salesprofessionals en hun ervaring in het vinden van internationale sales kandidaten is uitstekend.”

  meer
  minder
 • Marketing Assistent in toerisme

  “Ik beveel Emprof werving & selectie van harte aan voor sales- en marketingrollen vanwege hun ethiek en zorgvuldige research en begrip van de business van hun klanten. Wij waren op zoek naar een Marketing Assistent met ervaring in de reisbranche en een duidelijke affiniteit met Zuid Afrika. Vanaf de initiële briefing en door het gehele wervingsproces was Emprof zeer professioneel, begreep onze business en aanpak in het recruitmentproces en bracht frisse ideeën en ‘matches’ met perfecte kandidaten. Emprof introduceerde verscheidene goede kandidaten en stelde ons daarmee in staat de perfecte kandidaat aan te nemen. Het was een genoegen om met Emprof samen te werken. En hun continue updates stelden mij gerust in het gehele proces.”

  meer
  minder
 • New business Account Managers

   “Ik kwam eind 2013 met Emprof in contact. We zochten een Account Manager met new business ervaring in de regio Groene Hart. Een hunter met aantoonbare affiniteit voor de tandartsendoelgroep. Emprof stelde een aantal prima kandidaten voor die goed voldeden aan het profiel. Niet lang daarna konden we onze nieuwe Account Manager verwelkomen. In de loop van 2014 hebben we nog twee Account Managers via Emprof aangenomen. Over alle drie zijn we dik tevreden. Emprof stelt alleen kandidaten voor die er echt toe doen. Wat ik ook waardeer is dat Emprof  zijn afspraken nakomt en helder communiceert gedurende de hele procedure. Ook nadat de kandidaten begonnen zijn houdt Emprof contact. Wij zullen zeker van de diensten van Emprof gebruik blijven maken.”

  meer
  minder
 • Area Sales Manager voor Midden en Noord Nederland

   “Oxyplast produceert poederlakken die hun toepassing vinden in de metaalverwerkende industrie. Wij zochten een Area Sales Manager voor de verdere salesgroei in Midden en Noord Nederland. Na een goed intakegesprek waarin we ons bedrijf, de business, de functie en het profiel van de beoogde kandidaat bespraken ging Emprof aan de slag. Niet lang daarna ontvingen wij de profielen van drie potentiële kandidaten die allemaal een bewezen sales track record hadden in oppervlaktebehandeling. Wij gingen met hen in gesprek en kozen voor de kandidaat die het beste aansloot. Deze kandidaat is een goede toegevoegde waarde voor ons bedrijf gebleken. Tijdens de gehele procedure heeft Emprof zich opgesteld als een professioneel en kundig werving & selectiebureau met kennis van zaken. Ik kan Emprof van harte aanbevelen.”

  meer
  minder
 • Grootschalig wervingstraject

  Via Emprof hebben we de afgelopen tijd een stevig aantal verkopers en twee salesmanagers aangenomen. Emprof kent en begrijpt de sales en marketing, wat erg prettig werkt en communiceert. Korte lijnen, no-nonsense, mensenkennis, snel schakelen en op het juiste moment de juiste kandidaat. De medewerkers van Emprof zijn echte hunters die pas stoppen wanneer zij hun doel - de juiste match tussen organisatie, functie en kandidaat - gevonden hebben. Daarnaast zijn het ook nog eens hele prettige mensen om mee te werken!

  meer
  minder
 • Moeilijk vervulbare vacature ingevuld

  “Er ontstond een vacature voor een Account Manager gestationeerd bij een belangrijke klant in Nederland. Dit was een bijzonder moeilijk in te vullen vacature omdat we iemand moesten vinden die vloeiend was in Nederlands en Engels met een bewezen sales track record in ‘heavy engineering’ en ook nog in de buurt moest wonen. Daar bovenop moest de kandidaat ook in staat zijn om zelfstandig op afstand te werken omdat de manager en collega’s in het Verenigd Koninkrijk gestationeerd zijn. Ik contacteerde verscheidene werving- en selectiebureaus in Nederland maar met weinig succes, totdat ik het geluk had met Emprof in contact te komen. Emprof heeft ons een uitstekende dienst verleend. Zij hebben hun research duidelijk uitstekend gedaan en vonden een uitstekende kandidaat die voldeed aan alle criteria en zeer gemotiveerd en enthousiast was. Tijdens het recruitmentproces hield Emprof ons volledig op de hoogte over de voortgang en ontwikkelde bovendien een uitstekende relatie met de kandidaat, die wij vervolgens hebben aangenomen. Wij zijn zeer gelukkig met zowel de dienst die Emprof ons verleend heeft, als het kaliber van de kandidaat die nu een belangrijk lid van ons sales team is. Ik beveel Emprof van harte aan.”

  meer
  minder
 • Recruitment van commercieel technische professionals

  “Ik ben EMEA Directeur voor Continental Disc en Groth Corporation, gestationeerd in Nederland (Hoofdkantoor in Houston en Kansas City). Ik werk nu al vele jaren met Emprof en ik kan het Emprof team van harte aanbevelen. Waar ik naar opzoek ben als ik werk met recruiters is hun vermogen om sterke technische mensen te vinden met de kunde om commerciële deals te sluiten. Deze karakteristieken zijn niet gemakkelijk te vinden. Daarvoor heb je een kundige partner nodig. Ik kan beamen dat Emprof altijd succesvol is geweest in het vinden van de juiste mensen. Kish van Emprof luistert goed, vertaalt dit naar de juiste potentiële kandidaten en is zeer gedreven in zijn aanpak. Ik garandeer dat Emprof meer dan capabel is om voor uw organisatie de juiste mensen te vinden.”

  meer
  minder
 • Succesvol bij meerdere organisaties

  “Ik heb voor het eerst gewerkt met Emprof in 2007 toen ik Managing Director was van Conrad Electronic Benelux. De medewerkers van Emprof leverden direct waar voor hun geld. Zij stelden de juiste vragen om te komen tot het juiste competentieprofiel. De kandidaten die Emprof voorstelde pasten precies binnen onze behoeften. Nadat ik CEO werd van Conrad International en ook bij andere bedrijven waar ik daarna voor gewerkt heb, bleef ik Emprof gebruiken voor commerciële, marketing en internet gerelateerde posities. In zeven jaar tijd heb ik via Emprof meer dan 20 mensen aangenomen, waarvan de meeste nog steeds voor deze bedrijven werken en carrière maken.”

  meer
  minder

Neem nu contact op!

Uw sales- en marketingvacatures vervullen?

Contact

Emprof heeft onder andere vacatures van

Eden
Van Wanrooij
Aliter