Succesverhalen

Sinds de start in 2007 heeft Emprof vele sales- en marketingprofessionals geholpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging. Of het nu gaat om sales managers, accountmanagers, telefonisch verkopers, marketing managers, marketeers, productmanagers, category managers of andere sales en marketingprofessionals. Lees hier over de ervaringen van een aantal van hen met onze dienstverlening.

 • Accountmanager Nederland

  "Ik ben 6 jaar geleden in contact gekomen met Gerben naar aanleiding van een vacature. Gerben heeft mij tijdens deze procedure zeer goed begeleid. Enige tijd geleden ben ik weer met Gerben (Emprof) in contact gekomen voor een openstaande vacature omdat ik toe was aan nieuwe uitdaging. Hierbij heeft hij mij ook wederom pro-actief begeleid en altijd op de hoogte gehouden over de gang van zaken. Ik beveel Emprof dan ook aan omdat zij zeer betrokken zijn. Ze begeleiden je niet alleen in het traject plaatsing maar na plaatsing onderhouden zij ook contact met je."

  meer
  minder
 • Nieuwe uitdaging als Accountmanager

  "Ik werd benaderd door Emprof of ik interesse had in een nieuwe uitdaging. Het functieprofiel dat mij werd gestuurd sloot perfect aan bij de volgende stap die ik wilde maken in mijn carrière. Na telefonisch contact en een skypegesprek ben ik door Emprof geïntroduceerd bij het nieuwe bedrijf. Tijdens de gehele sollicitatieprocedure kon ik terecht bij Emprof voor alle vragen. Kish van Emprof is in mijn ogen de meest integere recruiter die ik ben tegenkomen in mijn zoektocht naar een nieuwe baan

  meer
  minder
 • Van Adviseur Keukens naar Rayon Manager

  "Twee jaar geleden werd ik door Emprof benaderd voor een eventuele nieuwe uitdaging in de sales. Deze uitdaging met beide handen aangegrepen en het heeft mij op persoonlijk en professioneel vlak enorm doen groeien. Nu een vaste aanstelling binnen de firma gekregen! Emprof bedankt!"

  meer
  minder
 • Nieuwe baan als Verkoopadviseur

  "Dankzij Kish van Emprof heb ik nu een geweldige baan. Ik had nog niet veel sollicitatie ervaring maar daar heeft hij super mee geholpen! Ik zit nu op de plek waar ik graag wil zijn! Emprof heeft oog voor de mensen en Kish luistert goed. Om de mensen op de juiste plek te krijgen. Hartelijk dank!"

  meer
  minder
 • Account Executive Zweden

  “Kish van Emprof was de recruiter die mij in contact bracht met mijn huidige werkgever en hij stelde alles in het werk om mij te helpen met elk aspect van de sollicitatieprocedure. En dat is inclusief veel hulp bij mijn verhuizing van Zweden naar Nederland, zonder de hulp van Emprof zou ik geworsteld hebben met vele aspecten van de verhuizing. Gedurende het gehele proces heeft de oprechte en enorme hulpvaardigheid van Kish mij positief verbaasd en ik beveel Emprof graag aan bij iedereen. Het was een geweldige ervaring en nadat alles geregeld was met mijn nieuwe werkgever houdt Kish nog regelmatig contact om te kijken of alles goed gaat.”

  meer
  minder
 • eMail Marketing Automation Expert

  "Ik werd door Gerben van Emprof benaderd voor een functie bij Conrad Electronics als B2B Performance Marketeer. Na twee goede gesprekken te hebben gehad, bleek de functie toch niet helemaal te passen bij mijn profiel. Niet veel later belde Gerben mij weer dat Conrad een nieuwe functie had die beter bij mijn profiel paste en dat Conrad mij graag weer op gesprek wou hebben. Tijdens deze hele procedure heeft Gerben mij professioneel begeleid en pro-actief geïnformeerd over de gang van zaken. Mede dankzij Emprof werk ik nu internationaal voor 16 landen als eMail Marketing Automation Expert voor een heel mooi familiebedrijf."

  meer
  minder
 • Director of Business Development DACH

  "Ik ken Kish Prashad van Emprof al jaren. Kish heeft mij geadviseerd en geholpen bij het vinden van nieuwe wegen voor een volgende functie of werkgever. Contact is open en erg prettig. Oprechte interesse en oprecht in het geven van advies, wat het samenwerken plezierig maakt en vertrouwen geeft."

  meer
  minder
 • Account Manager Home / Building Control

  "Via LinkedIn werd ik benaderd door Gerben van Emprof. Op zich word je dit wel vaker, maar de persoonlijke en concrete benadering sprak mij erg aan en gaf mij direct een stuk vertrouwen. Na een prettig kennismaking gesprek werd ik voorgesteld bij de country manager van Niko en was het eerste gesprek snel geregeld. Gerben zijn betrokkenheid en proactieve houding tijdens de hele sollicitatieprocedure, heb ik ook als zeer prettig ervaren. Kortom een echte aanrader en een zeer prettige ervaring."

  meer
  minder
 • Marketing Assistant in toerisme

  "Ik was op zoek naar een nieuwe marketinguitdaging in toerisme en werd benaderd door Gerben van Emprof met een mooie functie bij South African Tourism. Na een goed gesprek waarin we de functie en mijn achtergrond bespraken werd ik voorgesteld bij South African Tourism. De procedure bestond uit twee gespreksrondes waarin ik door Emprof goed werd begeleid. Ik werk nu al meer dan een jaar met veel plezier als Marketing Assistant bij South African Tourism en heb periodiek nog steeds contact met Emprof. Als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging in marketing kan ik Emprof van harte aanbevelen."

  meer
  minder
 • Verkoopadviseur Badkamers / Sanitair

  "Kish Prashad van Emprof benaderde mij met de vraag of ik zin had in een nieuwe uitdaging. Het bleek om een functie in de badkamer- / sanitairbranche te gaan, Verkoopadviseur Badkamers / Sanitair in een nieuwe showroom in Waardenburg. Ik heb 13 jaar ervaring als sanitairadviseur, maar ik had eigenlijk besloten om iets geheel anders te gaan doen. Door het enthousiasme waarmee Kish mij benaderde en vertelde over de nieuwe showroom, kwam het tot een motiverend gesprek via skype. Ik was bang dat mijn leeftijd, 59 jaar, een grote hobbel zou zijn, maar Kish overtuigde mij dat dit juist een voordeel kon zijn wat ik kon benutten. Bovendien heeft Emprof als missie om ervaren mensen naar de juiste plek te begeleiden. Zo kwam er een gesprek met de potentiële werkgever wat positief uitpakte en inmiddels werk ik al een aantal weken met groot plezier bij deze werkgever. Ik weet zeker dat dit zonder het enthousiasme, het vertrouwen en de overtuigingskracht van Kish niet gelukt was."

  meer
  minder

Schrijf je nu in!

Emprof helpt je graag bij het vinden van een nieuwe uitdaging.

Nu Inschrijven

Emprof heeft onder andere vacatures van

Niko