Succesverhalen

Sinds de start in 2007 heeft Emprof vele sales- en marketingprofessionals geholpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging. Of het nu gaat om sales managers, accountmanagers, telefonisch verkopers, marketing managers, marketeers, productmanagers, category managers of andere sales en marketingprofessionals. Lees hier over de ervaringen van een aantal van hen met onze dienstverlening.

 • Marketing Assistant in toerisme

  "Ik was op zoek naar een nieuwe marketinguitdaging in toerisme en werd benaderd door Gerben van Emprof met een mooie functie bij South African Tourism. Na een goed gesprek waarin we de functie en mijn achtergrond bespraken werd ik voorgesteld bij South African Tourism. De procedure bestond uit twee gespreksrondes waarin ik door Emprof goed werd begeleid. Ik werk nu al meer dan een jaar met veel plezier als Marketing Assistant bij South African Tourism en heb periodiek nog steeds contact met Emprof. Als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging in marketing kan ik Emprof van harte aanbevelen."

  meer
  minder
 • Verkoopadviseur Badkamers / Sanitair

  "Eind november werd ik benaderd door Kish Prashad van Emprof met de vraag of ik zin had in een nieuwe uitdaging. Het bleek om een functie in de badkamer- / sanitairbranche te gaan, Verkoopadviseur Badkamers / Sanitair in een nieuwe showroom in Waardenburg. Ik heb 13 jaar ervaring als sanitairadviseur, maar ik had eigenlijk besloten om iets geheel anders te gaan doen. Door het enthousiasme waarmee Kish mij benaderde en vertelde over de nieuwe showroom, kwam het tot een motiverend gesprek via skype. Ik was bang dat mijn leeftijd, 59 jaar, een grote hobbel zou zijn, maar Kish overtuigde mij dat dit juist een voordeel kon zijn wat ik kon benutten. Bovendien heeft Emprof als missie om ervaren mensen naar de juiste plek te begeleiden. Zo kwam er een gesprek met de potentiële werkgever wat positief uitpakte en inmiddels werk ik al een aantal weken met groot plezier bij deze werkgever. Ik weet zeker dat dit zonder het enthousiasme, het vertrouwen en de overtuigingskracht van Kish niet gelukt was."

  meer
  minder
 • Business Development Manager

  "Kish Prashad van Emprof benaderde mij voor een salesmanagement functie bij Eden Springs. Kish is hands on, open en transparant. Hij is zeer goed in het matchen van behoeften van organisaties met beschikbaar potentieel in de markt. Kish is oprecht geïnteresseerd in zowel kandidaat als bedrijf en reageert snel onder alle omstandigheden. Ik beveel Kish en Emprof van harte aan als recruiters op gebied van sales en marketing."

  meer
  minder
 • Area Sales Manager in oppervlaktebehandeling

  "Gerben Wijnja van Emprof heeft mij in het voorjaar van 2014 geholpen in de zoektocht naar een nieuwe uitdaging in de wereld van de oppervlaktebehandeling. De uitdaging bij mijn vorige werkgever was volledig verdwenen en ik was mij eigenlijk alleen nog maar "latent" aan het orienteren. Daarbij hoefde IK niet eens te zoeken maar heeft Emprof mij in de vorm van Gerben Wijnja gevonden. Tijdens het selectietraject heb ik hem ervaren als een proactief, discreet en professioneel mediator tussen mijn huidige werkgever Oxyplast Belgium NV en mijzelf en zou zowel Gerben als zijn partner Kish van Emprof dan ook van harte aanbevelen om een selectieprocedure voor een nieuwe functie te begeleiden."

  meer
  minder
 • eCRM Marketeer bij TUI

  "Gerben van Emprof beveel ik aan als zeer betrokken en deskundig recruiter. Door zijn achtergrond in marketing kan hij een echt goede match maken tussen wat een kandidaat in zijn volgende stap zoekt en wat een bedrijf kan bieden. Tijdens het hele traject heeft hij mij op prettige manier geholpen met advies, maar ook na plaatsing onderhoudt hij contact."

  meer
  minder
 • Sales Manager Zuid Nederland

  "Dankzij Emprof ga ik nu een hele leuke baan tegemoet. Kish van Emprof is een hele prettige man die je van begin tot het eind fijn weet te begeleiden, je zelfverzekerder weet te maken en ook alle tijd voor je neemt. Van eerste bezoek tot diverse telefoontjes, hij geeft je het gevoel je met alles te willen helpen. Na zelf een tijd zonder werk te hebben gezeten en op veel manieren gezocht te hebben naar een baan, het geluk hebben dat je gevonden wordt door Emprof... top.! Hij zei tegen mij '' you owe me nothing'' maar zonder Emprof had ik nu niet zo'n mooi vooruitzicht gehad, enorm bedankt."

  meer
  minder
 • Commerciële baan in Groot-Brittannië

  "Dankzij Emprof had heb ik de kans gekregen om terug te keren in de levensmiddelenbranche, in mijn geliefde Groot-Brittannië te werken én dagelijks bezig te zijn met de verkoop van plantaardige oliën en vetten. Kish Prashad van Emprof bezit de gave om bij de werving exact de juiste vragen te stellen en de talenten van de kandidaat te benadrukken. Ik had na twee mislukte sollicitaties in Nederland een enorme drive om een baan te vinden die precies bij mij paste. Toen ik die baan op de website van Emprof vond, dacht ik: nu of nooit. Kish heeft hierbij de perfecte ondersteuning en stimulansen gegeven, hij heeft door zijn achtergrond en ervaring mensenkennis die van onschatbare waarde is. Ik zal mijn uiterste best doen om deze baan te behouden. Het begin in Schotland is alvast geweldig: mijn collega’s zijn ontzettend sympathiek en begeleiden me waar dat nodig is. Nogmaals heel veel dank Emprof!"

  meer
  minder
 • Technical Sales Engineer

  "Ik kwam medio juli 2008 in contact met Emprof naar aanleiding van een vacature Technical Sales Engineer Noord-Oost Nederland bij Hepcomotion, een Engelse fabrikant van lineaire geleidingssystemen. Deze vacature sprak mij direct aan aangezien ik zowel een commerciële als ook een technische achtergrond heb. Ik heb over het gehele traject altijd goed contact gehad met Emprof, ze zijn duidelijk en straight to the point. Anno 2014 werk ik nog steeds met veel plezier bij Hepcomotion."

  meer
  minder
 • Nieuwe baan op lijf geschreven

  "Mijn contactpersoon bij Emprof is Kish Prashad. Door zijn enorme (mensen)kennis weet hij exact wat voor soort functie en bedrijf bij mij past. Gedurende het hele sollicitatieproces heeft hij mij goed begeleid. Daar waar nodig was advies gegeven zodat mijn sterke kanten naar voren kwamen. Ik heb de onderlinge samenwerking enorm plezierig ervaren. Door Emprof heb ik nu een werkplek die op mijn lijf geschreven is en waar ik met enorm veel plezier werkzaam ben. En ik weet zeker dat mijn werkgever er net zo over denkt."

  meer
  minder
 • Commerciële baan met vervolgstappen

  "Ik heb Kish ontmoet en heb gebruik gemaakt van de diensten van Emprof in 2008 toen ik op zoek was naar een baan waarin het best gebruik gemaakt kon worden van mijn vaardigheden, persoonlijkheid en aansloot bij mijn lange termijn ambities. Na een grondig en interessant gesprek met Kish, waarin hij een goed beeld kreeg van mijn achtergrond en formuleerden we mijn persoonlijke doelen (blijven leren, commerciële baan, internationaal en bij een Fortune500 organisatie). Met een duidelijk beeld van mijn profiel en persoonlijkheid stelde hij mij voor bij ADP. Nu, zes jaar later, werk ik nog steeds bij ADP en ben ik verhuisd van Amsterdam naar Barcelona. Ik volg nog steeds exact de kernambitie waarmee Kish mij hielp deze in doelen te beschrijven. Wat ik waardeer aan Emprof is dat ze in staat waren mij te begeleiden in het kiezen welk carrièrepad ik wilde volgen toen ik aan het begin stond van mijn carrière. Ik werk nu alweer zes jaar bij ADP en kreeg daar ook de mogelijkheid om het bedrijf internationaal te ontdekken. Dit in beschouwing nemend kunnen we concluderen dat Emprof ook de juiste match vindt vanuit werkgeversperspectief. Als je een nieuwe baan zoekt en wilt profiteren van grote kennis opgebied van recruitment en sales of marketing? Als je een bureau zoekt die je sales en marketing vacatures kan vervullen? Dan is Emprof de partner die je zoekt!"

  meer
  minder

Schrijf je nu in!

Emprof helpt je graag bij het vinden van een nieuwe uitdaging.

Nu Inschrijven

Emprof heeft onder andere vacatures van

Kent Foods
Aliter
Inter Dynamics
Niko
Schneider Electric
Van Wanrooij