Overzicht plaatsingen

Emprof heeft reeds vele sales en marketingprofessionals bemiddeld bij verscheidene organisaties. Hier is een greep uit de plaatsingen weergegeven om een beeld te schetsen van succesvolle bemiddelingen.

 • Scc

  Internal Account Manager

  SCC ondersteunt nationale en internationale bedrijven en instellingen door middel van het adviseren, leveren, implementeren en beheren van innovatieve ICT-infrastructuren. Emprof vond een Internal Account Manager met een stevige telesales ervaring.

  SCC, Internal Account Manager
 • Digital Marketing Coördinator

  Digital Marketing Coördinator

  Hoshizaki is een toonaangevende fabrikant van bedrijfsapparatuur (ijsmachines en ijsdispensers, koel- en vriesinstallaties, sushivitrines en apparatuur voor waterelektrolyse) voor keukens en de voedselverwerkende industrie. De organisatie zocht een Digital Marketing Coördinator voor het grafisch ontwerp en content van de corporate website, intranet en marketing materialen (on- en offline). Emprof vond de kandidaat met de juiste ervaring met alle belangrijke aspecten van de rol.

  Hoshizaki, Digital Marketing Coordinator
 • Technisch-commercieel Adviseur / Account Manager Transport & Machinery België

  Technisch-commercieel Adviseur / Account Manager Transport & Machinery België

  Tunap is al meer dan 40 jaar marktleider in innovatieve oplossingen voor dagelijks auto onderhoud; het verzorgen, reinigen, beschermen en smeren van de essentiële auto-onderdelen. Voor de regio Oost en West Vlaanderen in België vond Emprof een Technisch-commercieel Adviseur / Account Manager Transport & Machinery.

  Tunap, Technisch-commercieel Adviseur / Account Manager Transport & Machinery Belgium
 • Van Wanrooij

  Verkoopadviseurs Keukens en Badkamers

  Van Wanrooij Waardenburg heeft een compleet assortiment keukens en badkamers (incl. tegels, natuursteen, apparatuur en accessoires) zowel voor particulieren als voor bedrijven. Voor de nieuwe showroom in Waardenburg zocht Van Wanrooij Verkoopadviseurs Keukens en Verkoopadviseurs Badkamers / Sanitair. Door intensieve search en een gerichte mediacampagne vond Emprof gekwalificeerde Verkoopadviseurs.

  Van Wanrooij Waardenburg, Verkoopadviseurs Keukens en Badkamers
 • Sales Manager Keukenfabrikanten en -retail

  Sales Manager Keukenfabrikanten en -retail

  Franke produceert en levert een breed assortiment keukenproducten (ovens, afzuigkappen, kookplaten, spoelbaken, keukenkranen, kokend water systemen, etc..). Franke zocht een Sales Manager, deel uitmakend van het commercieel management team, en leidinggevend aan de Regionale Accountmanagers (3FTE). Met een gerichte search vond Emprof de nieuwe Sales Manager. 

  Franke Home Solutions, Sales Manager Keukenfabrikanten en -retail
 • South Africa

  Marketing Assistent

  South African Tourism is het officiële verkeersbureau van Zuid Afrika en is de meest uitgebreide bron van informatie over reizen in en om Zuid Afrika. De organisatie zocht een Marketing Assistent met ervaring in toerisme en affiniteit met Zuid Afrika. Met een uitgebreide search vond Emprof de gedroomde kandidaat.

  South African Tourism, Marketing Assistent
 • Key Account Manager Fintech

  Key Account Manager Fintech

  SimpledCard levert een online dienst (SaaS) waarmee bedrijven zelf betaalpassen kunnen uitgeven en beheren. De organisatie helpt al meer dan 500 midden tot grote organisaties met een innovatieve betaaloplossing (Fintech) voor zakelijke uitgaven als declaraties. Emprof vond voor SimpledCard een Key Account Manager. 

  SimpledCard, Key Account Manager Fintech
 • Timelog

  Ervaren Account Managers voor start up

  Timelog is een Deense organisatie en levert tijdregistratie oplossingen voor kleine en middelgrote professionele dienstverleners. Voor haar start-up in Nederland zocht Timelog twee ervaren Account Managers met onder andere new business ervaring. Emprof vond vier geschikte kandidaten en na een gedegen procedure werden de twee best passende kandidaten aangenomen.

  Timelog, Account Managers
 • Account Manager Lighting

  Account Manager Lighting

  SG Lighting is een van origine Noorse onderneming en levert verlichtingsarmaturen voor binnen- en buitenverlichting. Voor Zuid Nederland was SG Lighting op zoek naar een Accountmanager met een goed netwerk in elektrotechnische en verlichtingsgroothandels. Met een uitgebreide search in haar netwerk vond Emprof de kandidaat met het juiste netwerk.

  SG Lighting, Account Manager Lighting
 • ADM

  Marketing Manager

  ADM verwerkt agrarische gewassen (zoals maïs, tarwe, cacao) in producten voor voedsel, veevoer,industrieel- en energiegebruik. ADM zocht een Marketing Manager voor haar Europese BtB activiteiten (waaronder beursdeelname, PR, advertising, marktonderzoek, ..). De gedroomde Marketing Manager werd snel door Emprof gevonden.

  ADM, Marketing Manager
 • Digital Marketeer

  Digital Marketeer

  Volle Smaak is een onafhankelijke leverancier van koffiemachines (en benodigde ingrediënten) in Nederland. De organisatie streeft naar de hoogste kwaliteit, optimaal gebruiksgemak en efficiënte oplossingen voor haar klanten. Emprof vond voor Volle Smaak een Digital Marketeer verantwoordelijk voor de performance van de digitale kanalen, van strategie tot planning en uitvoering.

  Volle Smaak, Digital Marketeer
 • Conrad

  Marketing Communicatie Manager

  Conrad is een succesvolle webwinkel op het gebied van elektronica. Het assortiment bestaat uit ruim 750.000 verschillende artikelen verdeeld in productcategorieën. Emprof vond een Marketing Communicatie Manager verantwoordelijk voor alle interne en externe communicatie en leidinggevend aan de afdeling marketing & communicatie.

  Conrad, Marketing Communicatie Manager
 • Commercieel Medewerker Binnendienst

  Commercieel Medewerker Binnendienst

  Niko produceert oplossingen voor schakelmateriaal, toegangscontrole, lichtsturing en huisautomatisering. De organisatie zocht een Commercieel Medewerker Binnendienst die naast binnendienstwerkzaamheden afspraken maakt voor de buitendienst. Emprof vond de ideale kandidaat met een perfecte combinatie van ervaring in de binnendienst en het maken van afspraken voor de buitendienst in een technische omgeving.

  Niko, Commercieel Medewerker Binnendienst
 • Sales Account manager

  Sales Account manager

  Kent Foods is gevestigd in Groot Brittannië en levert voedselingrediënten (vooral melkproducten, suikers en eetbare oliën) aan de voedingsmiddelenindustrie. Om de Nederlandse markt verder te ontwikkelen zocht Kent Foods een Sales Account Manager met ervaring in de verkoop van voedselingrediënten. Emprof vond de juiste kandidaat snel in haar netwerk.

  Kent Foods, Sales Account manager
 • Technisch Commerciële Verkoper

  Technisch Commerciële Verkoper

  Forbo Siegling neemt wereldwijd een leidende positie in als aanbieder van hoogwaardige transport- en procesbanden, kunststof modulebanden, eersteklas aandrijfriemen en tand- en platte riemen van synthetische materialen. Voor haar vestiging in Spankeren zocht Forbo Siegling een Technisch Commerciële Verkoper met talenkennis. Emprof vond de juiste kandidaat door middel van een gerichte campagne (search en adverteren).

  Forbo Siegling, Technisch Commercieel Verkoper
 • Senior Accountmanager Documentoplossingen

  Senior Accountmanager Documentoplossingen

  Eengroep is een onafhankelijke leverancier van kantoorapparatuur en documentoplossingen in Nederland. De organisatie streeft naar de hoogste kwaliteit, optimaal gebruiksgemak en efficiënte oplossingen voor haar klanten. Eengroep zocht een Senior Accountmanager met zowel acquisitie als relatiebeheer ervaring. Emprof vond de Senior Accountmanager in haar uitgebreide netwerk. 

  Eengroep, Senior Accountmanager Documentoplossingen
 • Schneider Electric

  Sales Manager

  Schneider Electric is een wereldwijde specialist in energiemanagement met een focus op het veilig, betrouwbaar, efficiënt, productief en duurzaam maken van energie. Voor de service sales aan Industriële klanten zocht Schneider Electric een Sales Manager voor de aansturing en coaching van de Service Sales Engineers. Na een gedegen werving & selectie procedure werd de beste kandidaat aangenomen.

  Schneider Electric, Sales Manager
 • Customer Relationship Manager EMEA

  Customer Relationship Manager EMEA

  Avio-Diepen’s kernactivteit is het tijdig leveren van vliegtuigonderdelen, waar en wanneer haar klanten ze nodig hebben. Voor Avio Diepen vond Emprof een Customer Relationship Manager voor direct klantcontact met B2B klanten in heel Europa.

  Avio Diepen, Customer Relationship Manager EMEA
 • Vertegenwoordiger Automotive

  Vertegenwoordiger Automotive

  Tunap is al meer dan 40 jaar marktleider in innovatieve oplossingen voor dagelijks auto onderhoud; het verzorgen, reinigen, beschermen en smeren van de essentiële auto-onderdelen. Voor de regio Overijssel zocht Tunap een vertegenwoordiger met saleservaring aan de autobranche. Emprof vond de kandidaat met de juiste ervaring en achtergrond snel.

  Tunap, Vertegenwoordiger Automotive
 • Sales Manager

  Sales Manager

  Qics ontwikkelt en implementeert softwareoplossingen op het gebied van planning, urenregistratie, facturatie en Business Intelligence. De Sales Manager die Emprof vond is verantwoordelijk voor de aansturing van de salesafdeling en de acquisitie van nieuwe klanten voor projecten op gebied van maatwerksoftware en Business Intelligence oplossingen.

  Qics, Sales Manager
 • Novema

  Sales Managers

  Novema is een crossmediale uitgeverij met regionale focus en verbindt ondernemers met elkaar door middel van masterclasses, magazines, rondetafelgesprekken en online publicaties. Voor de vestigingen in Groningen en Noord Brabant vond Emprof twee Sales managers met leidinggevende ervaring in de uitgeverijbranche.

  Novema, Sales Managers
 • Account Manager Limburg

  Account Manager Limburg

  DecoLegno is exclusief distributeur van decoratief plaatmateriaal van het Italiaanse merk Cleaf voor interieurs en maatwerkmeubelen. Met haar collectie biedt de organisatie interieurarchitecten en interieurbouwers een passend alternatief voor natuurlijke materialen. Voor de regio Limburg vond Emprof een Account Manager met de juiste achtergrond en ervaring.

  DecoLegno, Account Manager Limburg
 • Sally Beauty Supply

  Rayon Manager

  Sally Beauty is een internationale distributeur (groot- en kleinhandel) van professionele kappers- en schoonheidsproducten. Voor haar exclusieve merk Joyco heeft Emprof een Rayon Manager Kapsalons gevonden voor de regio Noord Holland.

  Sally Beauty, Rayon Manager
 • Senior Marketeer

  Senior Marketeer

  ViaTim verbindt de wijk door middel van een netwerk van ViaTim Punten, mensen uit de buurt, waar consumenten hun pakketten kunnen ophalen, verzenden en retourneren. Met een bewezen concept van pakketbezorging en andere diensten via buurtgenoten bouwt de organisatie aan een internationale oplossing voor de first-mile en last-mile logistiek. Emprof vond voor ViaTim een Senior Marketeer, verantwoordelijk voor het opstellen en realiseren van de marketingstrategie, leadgeneratie en het opbouwen van het marketing team.

  ViaTim, Senior Marketeer
 • Eden

  Telesales Supervisor

  Eden Springs biedt een breed assortiment water- en koffieoplossingen voor bedrijven en instellingen. Emprof vond een Telesales Supervisor verantwoordelijk voor de Telesales afdeling die zelf ook actief is in de telefonische verkoop van de producten van Eden Springs.

  Eden Springs, Telesales Supervisor
 • International Inside Sales Representative

  International Inside Sales Representative

  Avio-Diepen’s kernactivteit is het tijdig leveren van vliegtuigonderdelen, waar en wanneer haar klanten ze nodig hebben. Voor de inside sales organisatie vond Emprof een Inside Sales Representative, proactief met solution selling vaardigheden en de juiste talenkennis.

  Avio-Diepen, International Inside Sales Representative
 • Marketing Manager (internationaal)

  Marketing Manager (internationaal)

  Net Display Systems is een groeiend en innovatief internationaal bedrijf dat software ontwikkelt voor dynamische beeldschermcommunicatie en werkplekbeheer. De organisatie zocht een Marketing Manager, verantwoordelijk voor een team van vier Marketeers. Emprof vond de gedroomde kandidaat in haar uitgebreide netwerk van marketing professionals.

  Net Display Systems, Marketing Manager (internationaal)
 • Fagron

  Medewerker Verkoop Binnendienst

  Fagron richt zich volledig op het optimaliseren en innoveren van farmaceutische bereidingen. Emprof vond een Medewerker Verkoop Binnendienst verantwoordelijk voor de telefonische verkoop aan apothekers en medische groothandels.

  Fagron, Medewerker Verkoop Binnendienst
 • Accountmanager Ziekenhuizen

  Accountmanager Ziekenhuizen

  Vivisol levert medisch facilitaire producten en diensten (respiratoire zorg) op gebied van zuurstof, OSAS (slaapapneu) en beademing, zowel thuiszorg als bij instellingen als verpleeghuizen en ziekenhuizen. Vivisol zocht een Accountmanager Ziekenhuizen voor Noord Oost Nederland met een stevige relevante ervaring. Emprof vond de Accountmanager in haar eigen netwerk met ingeschreven kandidaten.

  Vivisol, Accountmanager Ziekenhuizen
 • Commercieel Medewerker Binnendienst

  Commercieel Medewerker Binnendienst

  Hobrand is totaalleverancier van hoogwaardige en kwalitatieve brandweer-, reddings- en veiligheidsmaterialen. Met zo’n 45 collega’s biedt de organisatie haar klanten, naast het leveren, ook de mogelijkheid voor service, onderhoud en verhuur van deze materialen. Emprof vond voor Hobrand een Commercieel Medewerker Binnendienst.

  Hobrand, Commercieel Medewerker Binnendienst
 • EnergieDirect.nl

  Graphic Interaction Designer

  Energiedirect.nl is de grootste online energieleverancier van Nederland en is ontstaan na de liberalisering van de energiemarkt. Emprof vond een Graphic Interaction Designer die zorgdraagt voor het creatieve en interaction design tussen (potentiële) klanten en Energiedirect.

  Energiedirect, Graphic Interaction Designer
 • Schneider Electric

  Sales Engineer

  Schneider Electric is een wereldwijde specialist in energiemanagement met een focus op het veilig, betrouwbaar, efficiënt, productief en duurzaam maken van energie. Voor de service sales aan Industriële klanten zocht Schneider Electric een Sales Engineer met ervaring in de elektrotechniek en industriële klanten. Door het aanboren van de juiste bronnen vond Emprof de kandidaat snel.

  Schneider Electric, Sales Engineer
 • Aliter Networks

  Inside Sales Executives (native speakers)

  Aliter is leverancier van ‘refurbished’ network hardware aan grote ondernemingen, ISP’s en Telco’s. Voor de verkoop van haar producten in verscheidene Europese landen zoekt Aliter regelmatig Inside Sales Executives (native speakers). Emprof levert op continue basis native speakers in onder andere Italiaans, Spaans, Engels, Zweeds, Pools, Frans en Duits.

  Aliter Networks, Inside Sales Executives (native speakers)
 • Manager Marketing

  Manager Marketing

  DecoLegno is exclusief distributeur van decoratief plaatmateriaal van het Italiaanse merk Cleaf voor interieurs en maatwerkmeubelen. Met haar collectie biedt de organisatie interieurarchitecten en interieurbouwers een passend alternatief voor natuurlijke materialen. Om de ambitieuze groeidoelstellingen mede te realiseren zocht DecoLegno een Manager Marketing met stevige leidinggevende ervaring en capaciteiten. Met een gerichte search en media campagne vond Emprof de juiste kandidaat.

  DecoLegno, Manager Marketing
 • Sales & Marketing Account Executive (native Frans)

  Sales & Marketing Account Executive (native Frans)

  DeckWise produceert en distribueert verborgen bevestigingsmaterialen voor dekplanken (vooral voor hardhout), zowel in thuisomgevingen als andere (bedrijfs)omgevingen. De organisatie zocht een Sales & Marketing Account Executive (native Frans) verantwoordelijk voor het aangaan en uitbouwen van professionele relaties met groothandels en houthandelaren in voornamelijk Frankrijk en België. Met een doelgerichte search in haar netwerk vond Emprof de juiste kandidaat.

  DeckWise, Sales & Marketing Account Executive (native Frans)
 • Accountmanager New Business

  Accountmanager New Business

  Jb Lorenz richt zich als expertbureau op de ondersteuning van de publieke en semi-publieke sector in en rond het sociaal domein op het gebied van sturings- en bekostigingsvraagstukken, bedrijfsvoering en het organiseren van (complexe) samenwerkingsverbanden. Voor een nieuw product, de Lorenz Scans, zocht jb Lorenz een Account Manager New Business met ervaring in / affiniteit met complexe salestrajecten. Met een advertentie en search campagne vond Emprof de juiste Accountmanager.

  jb Lorenz, Accountmanager New Business
 • Conrad

  Category Managers

  Conrad is een succesvolle webwinkel op het gebied van elektronica. Het assortiment bestaat uit ruim 750.000 verschillende artikelen verdeeld in productcategorieën. Voor verschillende categorieën vond Emprof Category Managers die onder andere verantwoordelijk zijn voor een up to date assortiment.

  Conrad, Category Managers
 • Commercieel Binnendienstmedewerker (technische affiniteit)

  Commercieel Binnendienstmedewerker (technische affiniteit)

  Jobarco is een vooruitstrevende en internationale speler in de markt voor speciaal kabels en connectiviteitsoplossingen. De organisatie zocht een Commercieel Binnendienstmedewerker met technische affiniteit. Emprof vond de nieuwe medewerker met een gerichte search.

  Jobarco, Commercieel Binnendienstmedewerker (technische affiniteit)
 • Sales Engineer Buitendienst

  Sales Engineer Buitendienst

  Gorman-Rupp produceert en verkoopt pompen (centrifugaal pompen, zelfaanzuigende pompen, tandwielpompen en meer) voor verschillende toepassingen, vooral in de industrie, grond-, weg-, en waterbouw en voor de OEM sector. Voor de regio Oost Nederland zocht Gormann-Rupp een Sales Engineer Buitendienst. Emprof vond de Sales Engineer in haar uitgebreide netwerk.

  Gorman-Rupp, Sales Engineer Buitendienst
 • Senior Accountmanager Koffie-oplossingen

  Senior Accountmanager Koffie-oplossingen

  Volle Smaak is een onafhankelijke leverancier van koffiemachines (en benodigde ingrediënten) in Nederland. De organisatie streeft naar de hoogste kwaliteit, optimaal gebruiksgemak en efficiënte oplossingen voor haar klanten. De organisatie zocht Senior Accountmanagers met minimaal vijf jaar ervaring in de branche. Met een gerichte search vond Emprof meerdere geschikte kandidaten.

  Volle Smaak, Senior Accountmanager Koffie-oplossingen
 • eMail Marketing Automation Expert

  eMail Marketing Automation Expert

  Conrad is een succesvolle webwinkel op het gebied van elektronica. Het assortiment bestaat uit ruim 750.000 verschillende artikelen verdeeld in productcategorieën. Het bedrijf zocht een eMail Marketing Automation Expert voor de internationale organisatie. Emprof vond de gedroomde kandidaat met de juiste stevige achtergrond in eMail Marketing Automation.

  Conrad, eMail Marketing Automation Expert
 • Vertegenwoordiger Nederland en Duitsland

  Vertegenwoordiger Nederland en Duitsland

  MaxVac produceert en levert luchtreinigings- / luchtfilteringsapparaten voor toepassing in bouw, industrie, horeca, kantoren, ziekenhuizen, winkels, zorg en voor thuisgebruik. Voor de Nederlandse (en op termijn) Duitse markt zocht MaxVac een Vertegenwoordiger met saleservaring bij de doelgroep en kennis van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal. Emprof vond de kandidaat in haar uitgebreide netwerk aan sales professionals.

  MaxVac, Vertegenwoordiger Nederland en Duitsland
 • Account Managers

  Account Managers

  Excent is een leidende organisatie in tandtechniek (kronen, bruggen, prothesen, orthodontische producten) met meer dan 30 samenwerkende laboratoria. Voor verscheidene regio’s in Nederland zocht Excent Account Managers met doelgroep tandartsen. Emprof vond drie Accountmanagers met aantoonbare affiniteit voor tandtechniek.

  Excent Tandtechniek, Account Managers
 • Senior Accountmanager Ventilatie

  Senior Accountmanager Ventilatie

  Airmaster ontwikkelt, produceert en levert al meer dan 30 jaar de meest technologisch geavanceerde en energiezuinige decentrale ventilatie-units met warmteterugwinning voor de niet-residentiële sector. Voor de verdere groei in Nederland zocht Airmaster een Senior Accountmanager met ervaring in de ventilatie- en binnenklimaat branche. Met een gerichte search en advertising campagne vond Emprof de nieuwe Senior Accountmanager.

  Airmaster, Senior Accountmanager Ventilatie
 • Sell Out Manager / Trade Marketeer

  Sell Out Manager / Trade Marketeer

  BSH is de grootste producent van huishoudapparaten in Europa. Met de merken Bosch, Siemens, Gaggenau, Constructa en Neff komt BSH tegemoet aan de individuele wensen en behoeften van consumenten van over de hele wereld. Emprof vond voor BSH een Sell Out Manager verantwoordelijk voor het optimaliseren van de off- en online zichtbaarheid, shopper activatie en conversie/sell-out-activiteiten van de huishoudapparaten van BSH binnen het retailkanaal.

  BSH Huishoudapparaten, Sell Out Manager / Trade Marketeer
 • Eden

  Sales Manager Nederland

  Eden Springs biedt een breed assortiment water- en koffieoplossingen voor bedrijven en instellingen. Emprof vond een Sales Manager verantwoordelijk voor het halen (en overschrijden) van de Nederlandse salestargets en leidinggevend aan de Nederlandse salesorganisatie bestaande uit zes (Key) Account Managers en vijf Internal en Telesales Representatives.

  Eden Springs, Sales Manager
 • Fagron

  Field Sales managers

  Fagron richt zich volledig op het optimaliseren en innoveren van farmaceutische bereidingen. Voor het salesteam huisartsen/specialisten en het salesteam apothekers zocht Fagron twee Field Sales Manager. Emprof vond twee Field Sales Managers met de juiste kennis en ervaring in de farmacie.

  Fagron, Field Sales managers
 • Product Manager Major Domestic Appliances

  Product Manager Major Domestic Appliances

  BSH is de grootste producent van huishoudapparaten in Europa. Met de merken Bosch, Siemens, Gaggenau, Constructa en Neff komt BSH tegemoet aan de individuele wensen en behoeften van consumenten van over de hele wereld. BSH was op zoek naar een Product Manager Major Domestic Appliances voor het segment koelen en vriezen. Met een gerichte campagne vond Emprof de juiste kandidaat met stevige ervaring in de consumentenelektronica.

  BSH Huishoudapparaten, Product Manager Major Domestic Appliances
 • L.K. Bennett

  Shop Manager

  L.K. Bennet een internationaal gerenommeerd modemerk (schoenen, handtassen, kleding en accessoires) met een typisch Brits karakter. Voor haar shop-in-shop in de Bijenkorf vond Emprof een Shop Manager met leidinggevende ervaring in de mode retail.

  L.K. Bennett, Shop Manager
 • Marketing Medewerker

  Marketing Medewerker

  Safescan is een wereldwijde organisatie toegewijd om organisaties te voorzien van veilige contant geld en tijdregistratie oplossingen. Safescan heeft een groot assortiment tijdregistratie systemen, valsgelddetectoren, biljettelmachines, geldtelmachines voor bankbiljetten en munten. Voor Safecan vond Emprof een Marketing Medewerker operationeel verantwoordelijk voor BtB off- en online marketing.

  Safescan, Marketing Medewerker
 • Commercieel Medewerker Binnendienst

  Commercieel Medewerker Binnendienst

  Rubaflex is gespecialiseerd in de fabricage van- en de handel in technisch rubber, slangen, slangappendages, kunststoffen en aanverwante producten. De organisatie levert onder andere aan de offshore, technische groothandel, verschillende takken van industrie en de maritieme sector. Voor Rubaflex vond Emprof een Commercieel Medewerker Binnendienst.

  Rubaflex, Commercieel Medewerker Binnendienst
 • Manager Binnendienst

  Manager Binnendienst

  Van Wanrooij Waardenburg heeft een compleet assortiment keukens en badkamers (incl. tegels, natuursteen, apparatuur en accessoires) zowel voor particulieren als voor bedrijven. De organisatie zocht een Manager Binnendienst voor de dagelijkse en operationele aansturing van de commerciële binnendienst (ca. 35 personen) in alle facetten. In het uitgebreide netwerk van Emprof werd de gedroomde kandidaat snel gevonden.

  Van Wanrooij Waardenburg, Manager Binnendienst
 • Junior E-Marketeer / Community Manager

  Junior E-Marketeer / Community Manager

  Delta Markets is een jong en innovatief online bedrijf dat actief is in i-Gaming, Finance en Sport. Voor haar community forexfox.nl (foreign exchange) was de organisatie op zoek naar een Junior E- Marketeer / Community Manager. Een sales gedreven professional met kennis van online marketing en forex. Met een gerichte advertentiecampagne op maat werd de gedroomde kandidaat gevonden.

  Delta Markets, Junior E-Marketeer / Community Manager
 • Junior E-Mail Marketeer

  Junior E-Mail Marketeer

  Conrad is een succesvolle webwinkel op het gebied van elektronica. Het assortiment bestaat uit ruim 750.000 verschillende artikelen verdeeld in productcategorieën. Emprof vond een Junior E-Mail Marketeer, mede verantwoordelijk voor kwalitatief verkeer binnen het e-mail kanaal van Conrad voor de landen in Regio West (Benelux, Frankrijk, Italië, Zweden en Denemarken).

  Conrad, Junior E-Mail Marketeer
 • Customer Service Representative

  Customer Service Representative

  Fruitful Office is dé fruitbezorgservice van Nederland en België. Het doel van de organisatie is om bedrijven gezonder te maken door vers fruit te leveren op de werkvloer. Voor de uitbreiding van haar team voor de Benelux markt zocht Fruitful Office een Customer Service Representative met kennis van de Nederlandse Engelse én Franse taal. Met een effectieve wervingscampagne vond Emprof de juiste kandidaat.

  Fruitful Office, Customer Service Representative
 • Online Marketeer (SEA)

  Online Marketeer (SEA)

  TUI Nederland is marktleider in de Nederlandse reisbranche en met 2800 medewerkers ook de grootste reisorganisatie van Nederland. TUI zocht een Online Marketeer voor het strategisch en operationeel aansturen van de SEA campagnes van alle merken. Emprof vond de juiste kandidaat in haar netwerk.

  TUI, Online Marketeer (SEA)
 • Corilus

  Sales Manager

  Corilus biedt automatiseringsoplossingen voor medische en paramedische beroepen waaronder dierenartsen. Corilus zocht een Sales Manager Nederland die naast de aansturing van het salesteam, zelf de sales in de noordelijke helft van Nederland op moest pakken. Emprof vond een ’primus inter pares’ met een stevige ervaring in de verkoop van automatiseringsoplossingen.

  Corilus, Sales Manager
 • Customer Service Representative (moedertaal Duits)

  Customer Service Representative (moedertaal Duits)

  IXYS Power is een innovatieve producent van halfgeleiders. Het toepassingsgebied is zeer groot en varieert van huishoudelijk tot industrie en medisch. Meer dan 2.500 klanten wereldwijd maken gebruik van IXYS producten. IXYS zocht een Customer Service medewerker (met Duits als moedertaal). Emprof creëerde en plaatste een personeelsadvertentie en deed een intensieve search in haar netwerk. Hier door kon IXYS haar nieuwe werknemer snel verwelkomen.

  IXYS, Customer Service Representative (moedertaal Duits)
 • Sales Accountmanager Dealers (internationaal)

  Sales Accountmanager Dealers (internationaal)

  Brustor is een internationaal succesvol familiebedrijf in de productie en distributie van zonwering (luifels, screens, verandazonwering en lamellendaken). Voor de Nederlandse en Scandinavische markt zocht de organisatie een Sales Accountmanager voor het dealerkanaal. Emprof vond de gedroomde kandidaat in haar uitgebreide netwerk sales professionals.

  Brustor, Sales Accountmanager Dealers (internationaal)
 • L.K. Bennett

  Sales Consultants

  L.K. Bennet een internationaal gerenommeerd modemerk (schoenen, handtassen, kleding en accessoires) met een typisch Brits karakter. Voor shop in shops in de Bijenkorf in Den Haag en Rotterdam vond Emprof modebewuste Sales Sonsultants met ervaring in de mode detailhandel.

  L.K. Bennett, Sales Consultants
 • CEO in farmacie

  CEO in farmacie

  Satipharm is pionier in de ontwikkeling van op cannabis gebaseerde farmaceutische, nutraceutische en cosmetische producten. Voor de ontwikkeling van de Europese markt zocht Satipharm een CEO (gebaseerd in Zwitserland) met ervaring in de farmaceutische / nutraceutische markten. Met een advertentie- en search campagne vond Emprof de juiste kandidaat.

  Satipharm, CEO in farmacie
 • Nedis

  Account Manager Food / DHZ

  Nedis is een marktleidende groothandel op gebied van consumentenelektronica en – accessoires en levert aan meer dan 50.000 retailers en e-tailers in meer dan 50 landen. Nedis gaf Emprof de opdracht voor de werving & selectie van een Account Manager met ervaring in de verkoop aan het Food en DHZ-kanaal.  Met een gerichte search vond Emprof de nieuwe Account Manager.

  Nedis, Account Manager Food / DHZ
 • Recticel

  Account Manager Retail

  Recticel draagt bij tot het dagelijks (slaap)comfort met schuimvullingen voor onder ander matrassen en lattenbodems van topmerken. Emprof vond een Account Manager verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbouwen van van partnerships met slaap(speciaal)zaken.

  Recticel, Account Manager Retail
 • Bentley

  Marketing Assistant

  Bentley biedt software-oplossingen voor de volledige levenscyclus van infrastructuur. Emprof vond een BtB Marketing Assistent die de Sales- en Marketing Managers ondersteunt bij onder andere beurzen en seminars, direct (e)mailings, nieuws bulletins, e-mail nieuwsbrieven en contact met locale media.

  Bentley, Marketing Assistant
 • Socia

  Accountmanagers Binnendienst

  Socia is een value added IT-reseller gespecialiseerd in maatwerk IT-oplossingen voor de zakelijke eindgebruiker en de overheid. Socia zocht een telefonisch verkoopmedewerker die zijn/haar eigen klantenbestand ging opbouwen. Emprof ontwikkelde een wervingscampagne waarmee de juiste kandidaat kon worden aangenomen.

  Socia, Accountmanagers Binnendienst
 • Verkoop Adviseurs Meubelen

  Verkoop Adviseurs Meubelen

  DFS heeft bijna 50 jaar ervaring in het ontwerpen, produceren, verkopen en leveren van bankstellen. Alle producten worden handgemaakt. Kort geleden is de zesde showroom in Nederland geopend. Voor haar showrooms in Nederland is DFS op zoek naar ervaren Verkoopadviseurs in de Meubelbranche. Emprof werft op continue basis voor DFS en heeft al verscheidene Verkoopadviseurs voor DFS gevonden.

  DFS, Verkoop Adviseurs Meubelen
 • Pharma Channel

  Verkoop Binnendienstmedewerker

  PharmaChannel is marktleider in narrowcastingoplossingen voor apothekers en richt zich ook op huisartsen en gezondheidscentra. PharmaChannel had een vacature Verkoop Binnendienstmedewerker, een nieuwe outbound telefonische verkoopfunctie. Emprof vond drie geschikte kandidaten waarvan de best passende werd aangenomen. 

  PharmaChannel, Verkoop Binnendienstmedewerker
 • Accountmanager IJs

  Accountmanager IJs

  PreGel is als wereldleider dé specialist op het gebied van de productie van ingrediënten ten behoeve van Italiaanse 'gelato', soft- en frozen yoghurts en patisserie. PreGel zocht een Accountmanager IJS, verantwoordelijk voor de verkoop van de producten van PreGel aan voornamelijk IJssalons (bestaande en potentiële relaties) in de regio Noord Holland, Zuid Holland, Utrecht. Met een searchcampagne in haar netwerk vond Emprof de gedroomde kandidaat met sales én ijsbereidingservaring.

  PreGel, Accountmanager IJs
 • Niko

  Account Manager Elektrotechniek

  Niko produceert oplossingen voor schakelmateriaal, toegangscontrole, lichtsturing en huisautomatisering. Voor de Randstad zocht Niko een Account Manager (doelgroep elektrotechnische groothandels en installateurs) met een stevige commerciële buitendienst ervaring in de Elektrotechniek. De functie werd vervuld met een uitstekende kandidaat die zich eerder bij Emprof had ingeschreven.

  Niko, Account Manager Elektrotechniek
 • Account Manager indirecte verkoopkanaal

  Account Manager indirecte verkoopkanaal

  Nilfisk is een van de meest toonaangevende producenten van professionele reinigingsapparatuur (stofzuigers, hogedrukreinigers, schrobzuigmachines, veegmachines, ..) ter wereld. Voor de regio Noord Oost Nederland was de organisatie op zoek naar een Accountmanager voor het indirecte verkoopkanaal. Na een intensieve search campagne vond Emprof de nieuwe Accountmanager.

  Nilfisk, Account Manager indirecte verkoopkanaal
 • Manager Marketing & Sales

  Manager Marketing & Sales

  Kenteq ontwikkelt leermiddelen voor mbo-opleidingen in de elektro-, installatie- en de metaaltechnische branche. De organisatie zocht een Manager Sales & Marketing voor de aansturing van de verkoop buitendienst, verkoop binnendienst en marketeers. Via haar netwerk vond Emprof de nieuwe Manager Sales & Marketing.

  Kenteq, Manager Marketing & Sales
 • Nedis

  Category Manager Audio

  Nedis is een marktleidende groothandel op gebied van consumentenelektronica en – accessoires en levert aan meer dan 50.000 retailers en e-tailers in meer dan 50 landen. Nedis zocht een Category Manager met verantwoordelijkheid voor het assortiment voor Audio accessoires. Emprof vond de gedroomde kandidaat met de juiste achtergrond en branche-ervaring.

  Nedis, Category Manager Audio
 • Topverkoper buitendienst

  Topverkoper buitendienst

  Win Equipment ontwikkelt en bouwt NISSEI softijsmachines en levert deze aan eindgebruikers in Nederland en aan dealers door geheel Europa. Voor Zuid Oost Nederland zocht de organisatie een topverkoper met een achtergrond in de keuken- of badkamerverkoop. Emprof vond deze topverkoper in haar uitgebreide netwerk.

  Win Equipment, Topverkoper buitendienst
 • Sales Account Manager Duitsland

  Sales Account Manager Duitsland

  EnGenius levert oplossingen voor draadloze data- en telecommunicatie. Dankzij het brede aanbod aan access points, routers, switches en PoE Adapters kan elke netwerkomgeving worden ingericht met een eenvoudige installatie en veelzijdige functionaliteiten. Voor de Duitse markt vond Emprof een Sales Accountmanager (met Duits als moedertaal) verantwoordelijk voor nieuwe en bestaande distributeurs.

  EnGenius, Sales Account Manager Duitsland
 • Technical Sales Engineer Biotechnology

  Technical Sales Engineer Biotechnology

  Takara Bio brengt innovatieve producten (o.a. cDNA synthesekits, stamcel reagentia, RT enzymen, etc.) voor biowetenschappelijk onderzoek op de markt. Voor Zuid Nederland en Vlaanderen zocht Takara Bio een Technical Sales Engineer met ervaring in sales aan academische en klinische onderzoeksinstellingen, farmaceutische en biotechnologische bedrijven. Met een gerichte search in Zuid Nederland en Vlaanderen vond Emprof de nieuwe Technical Sales Engineer.

  Takara Bio, Technical Sales Engineer Biotechnology
 • Sales Manager New Business

  Sales Manager New Business

  Compass Group is wereldwijd marktleider in Food & Facility Services. De organisatie ontwerpt en verzorgt bedrijfsrestaurants en commerciële horeca die voldoet aan de wensen en behoeften van verschillende opdrachtgevers uit verschillende sectoren. Emprof vond voor Compass Group een Sales Manager New Business met uitgebreide ervaring in facilitaire dienstverlening.

  Compass Group, Sales Manager New Business
 • Marketing Executive

  Marketing Executive

  Creditsafe is de snelst groeiende partij op het gebied van krediet- en bedrijfsinformatie, opereert wereldwijd en levert bedrijfsinformatie aan meer dan 100.000 klanten in Europa, Amerika en Azië. Creditsafe zocht een Marketing Executive, verantwoordelijk voor de BtB marketing communicatie en campagnes. Met een advertising en search campagne vond Emprof de Marketing Executive voor Creditsafe.

  Creditsafe, Marketing Executive
 • Aliter

  Inside Sales Manager

  Aliter is leverancier van ‘refurbished’ network hardware aan grote ondernemingen, ISP’s en Telco’s. Voor de aansturing van de inside sales afdeling met Inside Sales Account Executives van verschillende nationaliteiten zocht Aliter een Inside Sales Manager. Emprof vond een Inside Sales Manager met de juiste achtergrond en internationale ervaring.

  Aliter Networks, Inside Sales Manager
 • Hans Anders

  Marketeer

  Hans Anders Opticiens, met meer dan 250 winkels in Nederland, zocht een Marketeer met zowel ATL als BTL kennis en ervaring. Emprof vond een ervaren business to consumer Marketeer met de juiste kennis en ervaring in de detailhandel.

  Hans Anders, Marketeer
 • Verkoopadviseur Binnendienst

  Verkoopadviseur Binnendienst

  Bongo Solar behoort tot de top drie grootste zonnepanelenbedrijven in Nederland. Als één van de grootste en meest toonaangevende partijen in Nederland heeft Bongo Solar wekelijks contact met honderden geïnteresseerden in zonne-energie. De organisatie groeit en zoekt Verkoopadviseurs Binnendienst om deze groei mede mogelijk te maken. Emprof levert op continue basis gekwalificeerde kandidaten voor de functie Verkoopadviseur Binnendienst.

  Bongo Solar, Verkoopadviseur Binnendienst
 • Thieme Meulenhoff

  Account Manager

  Thieme Meulenhoff is een educatieve uitgeverij. De uitgeefgebieden zijn onder andere Hoger Onderwijs en Beroeps- en Volwasseneneducatie. Emprof vond een Account Manager verantwoordelijk voor de opbouw en het beheer van potentiële en huidige accounts binnen het middelbaar beroeps onderwijs (landelijk).

  Thieme Meulenhoff, Account Manager
 • Nedis

  Product Manager Multimedia

  Nedis is een marktleidende groothandel op gebied van consumentenelektronica en – accessoires en levert aan meer dan 50.000 retailers en e-tailers in meer dan 50 landen. Nedis was op zoek naar een Product Manager voor de productgroep Multimedia. Door middel van een advertentie- en searchcampagne kon de juiste kandidaat snel aangenomen worden.

  Nedis, Product Manager Multimedia
 • IT Mobile

  Online Marketeer

  ITMobile verschaft organisaties 100% betrouwbare, feitelijke informatie over hun buitendienst met gebruiksvriendelijke systemen die klanten helpt om hun buitendienst optimaal te managen. Emprof vond een Online Marketeer met verantwoordelijkheid voor de inzet van alle online middelen (zoals Social, SEM, email, blogs).

  ITMobile, Online Marketeer
 • Accountmanager Retail Nederland

  Accountmanager Retail Nederland

  Fernand De Spiegelaere is een succesvol familiebedrijf en biedt een compleet assortiment kwaliteitsproducten in lingerie en badmode in het hoger segment. Voor de Nederlandse markt zocht de organisatie een Accountmanager voor de doelgroep lingeriespeciaalzaken. Met een gerichte advertising en searchcampagne vond Emprof de nieuwe Accountmanager met succesvolle ervaring in het hoger segment lingerie.

  Fernand De Spiegelaere, Accountmanager Retail Nederland
 • Echologics

  Senior Sales Professionals (complexe verkooptrajecten)

  Echologics is een wereldleider in lekkage detectie and conditie analyse van waterleidingen. Voor de Benelux, Duitsland en Frankrijk zocht Echologics twee senior sales professionals met ervaring in complexe verkooptrajecten. Eén van de vacatures werd ingevuld met een search en advertentiecampagne en de andere vacature werd ingevuld met een bij Emprof ingeschreven kandidaat.

  Echologics, Senior Sales Professionals (complexe verkooptrajecten)
 • Product Manager Ventilatie oplossingen

  Product Manager Ventilatie oplossingen

  Ventilair is al ruim 30 jaar specialist op het gebied van kwalitatief hoogwaardige ventilatie-oplossingen. De organisatie is zowel importeur/ distributeur als fabrikant van ventilatieproducten voor de residentiële en niet-residentiële markt. Voor de Europese markt was Ventilair op zoek naar een Product Manager verantwoordelijk voor het productassortiment. Met een gerichte search in haar netwerk vond Emprof de Productmanager.

  Ventilair, Product Manager Ventilatie oplossingen
 • Regional Sales Manager Oost Europa

  Regional Sales Manager Oost Europa

  Gorman-Rupp produceert en verkoopt pompen (centrifugaal pompen, zelfaanzuigende pompen, tandwielpompen en meer) voor verschillende toepassingen, vooral in de industrie, grond-, weg-, en waterbouw en voor de OEM sector. Voor de regio Oost Europa vond Emprof een Regional Sales Manager woonachtig in de regio.

  Gorman-Rupp, Regional Sales Manager Oost Europa
 • Verkoop Adviseurs Wonen

  Verkoop Adviseurs Wonen

  Eijerkamp Retail Groep presenteert de nieuwste trends op gebied van wonen, slapen, design, verlichting, raam- en vloerdecoratie onder één dak. Een ware woonbeleving op maar liefst 55.000 m2 in Zutphen en Veenendaal. Emprof werft voor Eijerkamp  klantgerichte, commerciële Verkoopadviseurs.

  Eijerkamp Retail Groep, Verkoop Adviseurs Wonen
 • Novema

  Media-adviseurs

  Novema is een crossmediale uitgeverij met regionale focus en verbindt ondernemers met elkaardoor middel van masterclasses, magazines, rondetafelgesprekken en online publicaties. Voor vestigingen in heel Nederland vond Emprof Media-adviseurs / Verbinders in een gecombineerde binnendienst / buitendienstrol.

  Novema, Media-adviseurs
 • Commercieel Medewerkers Binnendienst Mobiliteitsbranche

  Commercieel Medewerkers Binnendienst Mobiliteitsbranche

  ARN is het Nederlandse expertisecentrum voor recycling en duurzaamheid in de mobiliteitsbranche. De organisatie zocht op korte termijn twee Commercieel Medewerkers Binnendienst met aantoonbare affiniteit voor de mobiliteitsbranche. Met een intensieve search werden de juiste kandidaten gevonden en iets meer dan twee weken na opdracht bij de organisatie aangenomen.

  ARN, Commercieel Medewerkers Binnendienst Mobiliteitsbranche
 • Senior Productmanager

  Senior Productmanager

  Creditsafe is de snelst groeiende partij op het gebied van krediet- en bedrijfsinformatie, opereert wereldwijd en levert bedrijfsinformatie aan meer dan 100.000 klanten in Europa, Amerika en Azië. Emprof vond voor Creditsafe een Senior Product Manager verantwoordelijk voor het product management van de Nederlandse vestiging.

  Senior Product Manager, Creditsafe
 • Accucoms

  Sales Representative Germany

  Accucoms is een leidende aanbieder van sales en marketing diensten aan academische uitgeverijen en uitgevers van professionele vakinformatie. Voor de verkoop van site licenties aan onder andere bibliotheken, academische instellingen en corporate bedrijven in de duitsprekende delen van Europa vond Emprof een Sales Representative met Duits als moedertaal.

  Accucoms, Sales Representative Germany
 • Sales Account Manager Frankrijk

  Sales Account Manager Frankrijk

  EnGenius levert oplossingen voor draadloze data- en telecommunicatie. Dankzij het brede aanbod aan access points, routers, switches en PoE Adapters kan elke netwerkomgeving worden ingericht met een eenvoudige installatie en veelzijdige functionaliteiten. Emprof vond voor Engenius een Sales Accountmanager voor de Franse markt met Frans als moedertaal, verantwoordelijk voor het distributiekanaal.

  EnGenius, Sales Account Manager Frankrijk
 • ANWB

  Key Accountmanager Automotive

  ANWB is onder andere bekend van de ANWB hulpverleningsdiensten. ANWB zocht een Key Account Manager verantwoordelijk voor het verkopen van hulpverlenings- en daaraan gerelateerde diensten in de automotive markt (importeurs, leasemaatschappijen, autoverhuurorganisaties). Emprof vond een ervaren salesprofessional met ervaring in de automotive.

  ANWB, Key Accountmanager Automotive
 • Verkoopadviseur Buitendienst

  Verkoopadviseur Buitendienst

  Zonnestroom Nederland helpt ondernemers in het MKB aan prachtige oplossingen om zelfstandig energie op te wekken met behulp van een eigen zonnestroominstallatie. Zonnestroom Nederland zocht een Verkoopadviseur Buitendienst, verantwoordelijk voor het advies over en de verkoop van zonnestroominstallaties aan het MKB. Met een multimediale campagne vond Emprof de nieuwe Verkoopadviseur Buitendienst.

  Zonnestroom Nederland, Verkoopadviseur Buitendienst
 • Continental Disc Corporation

  Technisch Commercieel Medewerkers Binnendienst

  Continental Disc is een toonaangevende, internationale producent van veiligheidskleppen, breekplaten en andere over- en onderdruk systemen. Emprof vond een Technisch Commerciële binnendienstmedewerker die samenwerkt met de buitendienst in onder andere commerciële en technische offertetrajecten.

  Continental Disc, Technisch Commercieel Medewerkers Binnendienst
 • Sales Manager

  Sales Manager

  DecoLegno is exclusief distributeur van decoratief plaatmateriaal van het Italiaanse merk Cleaf voor interieurs en maatwerkmeubelen. Met haar collectie biedt de organisatie interieurarchitecten en interieurbouwers een passend alternatief voor natuurlijke materialen. Om de ambitieuze groeidoelstellingen mede te realiseren zocht DecoLegno een Sales Manager met eindverantwoordelijkheid voor het gehele salesteam (vier accountmanagers en twee medewerkers business development). Met een social media, advertising en search campagne vond Emprof de nieuwe Sales Manager.

  DecoLegno, Sales manager
 • International Sales Engineer

  International Sales Engineer

  Oxipack biedt ondersteuning aan de voedselverwerkende en farmaceutische industrie door apparatuur te leveren en advies te geven om verpakkingen luchtdicht te maken. Oxipack zocht een International Sales Engineer die naast eigen sales activiteiten ook de sales en marketing afdeling coördineert. Emprof vond de kandidaat met een advertising en search campagne.

  International Sales Engineer, Oxipack
 • TUI

  eCRM Marketeer

  TUI Nederland is marktleider in de Nederlandse reisbranche en met 2800 medewerkers ook de grootste reisorganisatie van Nederland. Binnen de afdeling Marketing is eCRM verantwoordelijk voor de 1 op 1 klantcommunicatie gedurende de hele ‘customer journey’. Voor deze nieuwe afdeling vond Emprof een eCRM Marketeer.

  TUI, eCRM Marketeer
 • Verkoopadviseur Sanitair / Badkamers

  Verkoopadviseur Sanitair / Badkamers

  Sanidirect levert sanitair en tegels voor particulieren en installatiebedrijven. Of het nu gaat om een complete badkamer of los sanitair, bij Sanidirect worden klanten geholpen bij het maken de juiste keuze. Voor de vestiging in Utrecht vond Emprof een Verkoopadviseur.

  Sanidirect, Verkoopadviseur Sanitair / Badkamers