Hoe werkt Emprof

Jij staat centraal

Bij Emprof sta jij centraal. Emprof inventariseert jouw kwalificaties en wensen in een persoonlijk gesprek. Emprof kijkt hierbij verder dan alleen de werkervaring in je CV. In je intakegeprek gaan we diep in op jouw kwalificaties, wensen en ambities. Meer dan eens komen dan mogelijkheden naar voren waar je zelf nog niet aan gedacht had.

Wij komen onze afspraken na

De medewerkers van Emprof hebben een jarenlange ervaring in sales en marketing functies en weten derhalve uitstekend wat er speelt in deze functiegebieden. Wij komen altijd onze afspraken na, je krijgt van ons een tijdige reactie met betrekking tot voortgang, ook als de procedure niet wordt voortgezet.

Optimale match

Emprof werkt voor aansprekende bedrijven en instellingen met uitdagende sales en marketing functies. Door uitgebreide intakegesprekken met deze bedrijven en instellingen heeft Emprof een uitstekend beeld van de cultuur, de verschillende functies, functie-inhoud en verantwoordelijkheden, opleidingsmogelijkheden, doorgroeimogelijkheden en arbeidsvoorwaarden. Zo weet Emprof precies wat deze bedrijven en instellingen voor jou kunnen betekenen, jij voor hen en -zeker zo belangrijk- of jullie bij elkaar passen. Want alleen dan is er sprake van een optimale match en kunnen jij en je nieuwe werkgever een plezierige en succesvolle samenwerking tegemoet zien.

Snel naar een nieuwe baan

Je kunt direct reageren op actuele vacatures of je bij ons inschrijven als er onverhoopt geen passende actuele vacatures zijn. Met de E-mail Service blijf je automatisch op de hoogte van nieuwe vacatures binnen jouw profiel. De kans is groot dat jouw nieuwe uitdaging binnen afzienbare tijd gevonden wordt. Ook als het wat langer mocht duren om de volgende stap in je loopbaan te vinden, blijft Emprof contact met jou onderhouden om de juiste match tot stand te brengen. Bij 'Succesverhalen' kun je lezen wat kandidaten die via Emprof hun nieuwe baan vonden over ons zeggen.

“Na een persoonlijk gesprek had ik het gevoel dat ik iemand gevonden had die mijn competenties zag en wist te benutten.”

succesverhalen

Schrijf je nu in!

Emprof helpt je graag bij het vinden van een nieuwe uitdaging.

Nu Inschrijven

Emprof heeft onder andere vacatures van