Werkgevers

Emprof bemiddelt absolute kwaliteitskandidaten op gebied van sales en marketing. Emprof werkt zowel voor organisaties die in de Nederlandse markt opereren als voor internationaal opererende organisaties. Emprof weet hoe uw kandidaten zich oriënteren en waar zij te vinden zijn. Bovendien weet Emprof wat uw kandidaten beweegt in hun carrière, zodat daar perfect op ingespeeld kan worden. Zo worden de juiste kandidaten niet alleen snel gevonden, maar worden ze ook vakkundig gekwalificeerd en overtuigd om voor uw organisatie te kiezen.

Focus en expertise

Emprof onderscheidt zich onder andere door focus en expertise. Emprof richt zich uitsluitend op sales en marketing professionals en heeft een uitgebreid netwerk opgebouwd binnen deze doelgroep. De medewerkers van Emprof hebben zelf een jarenlange ervaring in sales en marketing functies en hebben vele honderden professionals geworven. Zij weten derhalve goed wat er speelt in deze functiegebieden en kunnen als geen ander de beste kandidaten werven en kwalificeren.

Bewezen 'track record'

Vanaf de oprichting in 2007 heeft Emprof al voor verscheidene organisaties in binnen- en buitenland succesvol sales en marketing professionals bemiddeld. In de loop der jaren hebben wij een uitgebreid netwerk opgebouwd van sales en marketing mensen in verscheidene branches. Wij zijn gepassioneerd voor sales, marketing en recruitment en helpen u graag bij het vervullen van uw verkoop en marketing vacatures. Hier vindt u informatie over onze werkwijze, een greep uit de plaatsingen die wij hebben gerealiseerd en wat organisaties zeggen die via Emprof gekwalificeerde sales en marketing professionals hebben gevonden.

Neem nu contact op!

Uw sales- en marketingvacatures vervullen?

Contact

Emprof heeft onder andere vacatures van