Emprof werkwijze

Emprof werft continu kandidaten in uw doelgroep. Op basis van waar sales en marketing kandidaten vindbaar zijn en het oriëntatiegedrag van deze kandidaten worden de juiste bronnen ingezet:

  • Emprof website en CV-database
  • zoekmachine advertising op sleutelwoorden (Google)
  • zoekmachine optimalisatie (SEO)
  • carrièresites (search en advertising)
  • netwerksites (zoals LinkedIn en Twitter zowel search als advertising)
  • referral programma's

Onze website staat centraal in de communicatie met sales en marketing kandidaten. Hier vinden kandidaten alle belangwekkende informatie. Op de website kunnen kandidaten onder andere direct reageren op vacatures en zich inschrijven. Ook kunnen kandidaten zich opgeven voor de E-mail service waarmee ze nieuwe vacatures die voldoen aan hun profiel automatisch ontvangen in hun mailbox. Emprof werft continu verkoop en marketing kandidaten. Zo beschikt Emprof altijd over een Talent Pool aan gekwalificeerde kandidaten binnen uw doelgroep. Naast deze continue werving van kandidaten, ontwikkelt Emprof specifieke campagnes (search en advertising) voor uw opdracht.

Werving & selectie op basis van doelgroepenkennis

Het werving- & selectieproces begint met een diepgaand intakegesprek. In dit gesprek komen de exacte perso(o)n(en) (profiel, kwalificaties, etc.) die u zoekt, uw organisatie en de functie(s) uitgebreid aan bod. Met u samen wordt goed bekeken op welke factoren uw organisatie goed scoort (ook in relatie tot uw concurrenten), zodat deze informatie gebruikt kan worden om de juiste kandidaten te overtuigen om voor uw organisatie te kiezen. Met al deze informatie wordt een nauwkeurig wervingsprofiel opgesteld.

Vervolgens start Emprof de search en zoekt naar de juiste kandidaten onder andere in de Emprof Talent Pool, CV- databases van carrièresites en LinkedIn. Ook wordt een specifieke wervings(advertentie)campagne vormgegeven op Emprof.nl, verscheidene carrièresites, Google Adwords, LinkedIn en Twitter. Emprof selecteert de beste kandidaten door uitgebreide gesprekken en, indien gewenst, testen. Indien gewenst vraagt Emprof tevens referenties op van de in principe geschikte kandidaten. Vervolgens worden geïnteresseerde, gekwalificeerde kandidaten aan u voorgesteld. Na het voorstellen van kandidaten blijft Emprof betrokken als vraagbaak en adviseur voor zowel opdrachtgever als kandidaat.

Al meer dan 16 jaar succesvol

Al meer dan 16 jaar verzorgt Emprof de werving & selectie van sales en marketing professionals voor verscheidene organisaties. Een greep uit de succesvolle plaatsingen vindt u onder Overzicht plaatsingen. Bent u benieuwd naar de ervaringen van andere werkgevers met onze dienstverlening? Kijk dan onder referenties.

Geïnteresseerd?

Neem dan nu contact op met Emprof. Wij zijn u graag van dienst!

Neem nu contact op!

Uw sales- en marketingvacatures vervullen?

Contact

Emprof heeft onder andere vacatures van

Niko