E-mail Service

Nieuwe, passende vacatures in je mailbox?

aanmelden

Schrijf je nu in!

Emprof helpt je graag bij het vinden van een nieuwe uitdaging.

Nu Inschrijven

De partners

De partners van Emprof hebben een jarenlange ervaring in sales en marketing functies en weten derhalve uitstekend wat er speelt in deze functiegebieden.

Gerben Wijnja

gerben-wijnjaGerben is Managing Partner en mede-oprichter van Emprof. Tijdens zijn studie Bedrijfskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen begon hij met enkele medestudenten een uitgeverij op gebied van arbeidsmarktcommunicatie. Vervolgens werktehij in diverse functies bij Wolters Kluwer, onder andere als uitgever en marketing manager. Hij positioneerde Wolters Kluwer als aanbieder van arbeidsmarktcommunicatie-oplossingen voor hoger opgeleide professionals in verscheidene functiegroepen.

In 2000 maakte Gerben de overstap naar StepStone Nederland, eerst als marketing director, later als algemeen directeur. Hier stond hij aan de wieg van de ontwikkeling van StepStone als Total Talent Provider in Nederland. Arbeidsmarktcommunicatie en wervingsoplossingen zijn de rode draad in zijn loopbaan.

LinkedIn: Gerben Wijnja

E-mail: gerben.wijnja@emprof.nl
Telefoon: 06-51611104

Kish Prashad

Kish PrashadKish is Managing Partner en mede-oprichter van Emprof. In de afgelopen 20 jaar heeft Kish verschillende commerciële functies bekleed van verkoper binnendienst in de vroege jaren, tot en met commercieel directeur. Hij werkte in verschillende salesfuncties bij Inmac/Microwarehouse, Mcafee, Compuware, Cisco, StepStone en deed interimopdrachten bij 3Com, Worldcom en Infotheek.

In zijn loopbaan heeft Kish een schat aan ervaring opgedaan in de werving van professionals in sales en marketing. Door zijn jarenlange ervaring in sales en marketing is Kish een uitstekend aanspreekpunt voor zowel kandidaten, als werkgevers. Kish is gastdocent bij de Hogeschool Leiden, studierichting Personeel en Arbeid.

LinkedIn: Kish Prashad

E-mail: kish.prashad@emprof.nl
Telefoon: 06-53819104

 

Werkgevers

Laat Emprof uw sales- en marketingprofessionals werven

Lees meer over onze unieke werkwijze

Emprof heeft onder andere vacatures van

Aliter