Succesverhalen

Sinds de start in 2007 heeft Emprof vele sales- en marketingprofessionals geholpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging. Of het nu gaat om sales managers, accountmanagers, telefonisch verkopers, marketing managers, marketeers, productmanagers, category managers of andere sales en marketingprofessionals. Lees hier over de ervaringen van een aantal van hen met onze dienstverlening.

 • Technical Sales Engineer

  "Ik kwam medio juli 2008 in contact met Emprof naar aanleiding van een vacature Technical Sales Engineer Noord-Oost Nederland bij Hepcomotion, een Engelse fabrikant van lineaire geleidingssystemen. Deze vacature sprak mij direct aan aangezien ik zowel een commerciële als ook een technische achtergrond heb. Ik heb over het gehele traject altijd goed contact gehad met Emprof, ze zijn duidelijk en straight to the point. Anno 2014 werk ik nog steeds met veel plezier bij Hepcomotion."

  meer
  minder
 • Nieuwe baan op lijf geschreven

  "Mijn contactpersoon bij Emprof is Kish Prashad. Door zijn enorme (mensen)kennis weet hij exact wat voor soort functie en bedrijf bij mij past. Gedurende het hele sollicitatieproces heeft hij mij goed begeleid. Daar waar nodig was advies gegeven zodat mijn sterke kanten naar voren kwamen. Ik heb de onderlinge samenwerking enorm plezierig ervaren. Door Emprof heb ik nu een werkplek die op mijn lijf geschreven is en waar ik met enorm veel plezier werkzaam ben. En ik weet zeker dat mijn werkgever er net zo over denkt."

  meer
  minder
 • Commerciële baan met vervolgstappen

  "Ik heb Kish ontmoet en heb gebruik gemaakt van de diensten van Emprof in 2008 toen ik op zoek was naar een baan waarin het best gebruik gemaakt kon worden van mijn vaardigheden, persoonlijkheid en aansloot bij mijn lange termijn ambities. Na een grondig en interessant gesprek met Kish, waarin hij een goed beeld kreeg van mijn achtergrond en formuleerden we mijn persoonlijke doelen (blijven leren, commerciële baan, internationaal en bij een Fortune500 organisatie). Met een duidelijk beeld van mijn profiel en persoonlijkheid stelde hij mij voor bij ADP. Nu, zes jaar later, werk ik nog steeds bij ADP en ben ik verhuisd van Amsterdam naar Barcelona. Ik volg nog steeds exact de kernambitie waarmee Kish mij hielp deze in doelen te beschrijven. Wat ik waardeer aan Emprof is dat ze in staat waren mij te begeleiden in het kiezen welk carrièrepad ik wilde volgen toen ik aan het begin stond van mijn carrière. Ik werk nu alweer zes jaar bij ADP en kreeg daar ook de mogelijkheid om het bedrijf internationaal te ontdekken. Dit in beschouwing nemend kunnen we concluderen dat Emprof ook de juiste match vindt vanuit werkgeversperspectief. Als je een nieuwe baan zoekt en wilt profiteren van grote kennis opgebied van recruitment en sales of marketing? Als je een bureau zoekt die je sales en marketing vacatures kan vervullen? Dan is Emprof de partner die je zoekt!"

  meer
  minder
 • Online Marketeer met doorgroeimogelijkheden

  "Gerben kon door zijn jarenlange werkervaring in de sales & marketing de perfecte match maken tussen mij en de openstaande vacature bij ITMobile. Naast dat er een goede klik is met de opdrachtgever als kandidaat, kijkt hij ook goed naar toekomstige doorgroeimogelijkheden voor mij als kandidaat. Ook na afronding blijft Gerben op regelmatige basis contact onderhouden.  Gerben en de organisatie Emprof beveel ik aan als een goed en deskundig werving- en selectiebureau."

  meer
  minder
 • Supervisor bij L.K. Bennett

  “Emprof benaderde mij voor een baan als Supervisor bij L.K. Bennett, een Brits luxe modemerk. Bij Emprof waren ze zo enthousiast over de baan dat we een persoonlijke afspraak maakten. Ik werk nu al weer meer dan een jaar bij L.K. Bennett en vind het fantastisch. Kish van Emprof is een enthousiast en betrouwbaar persoon die veel kennis van zaken heeft. Emprof weet de juiste persoon voor de juiste baan te vinden op een zeer prettige manier. Bedankt Emprof!”

  meer
  minder
 • Nieuwe carrière voor Franz Klotz

  "Na 7 jaar werkzaam te zijn geweest in de administratie wist ik dat het tijd werd voor iets anders. Om carrière te maken in de sales speelde al ruime tijd door mijn hoofd. Alleen hoe kom ik daar? Waar moet je zoeken? Het werd al snel duidelijk dat bij de bekende uitzendbureau's en Werving & Selectie bedrijven niet de juiste manier was, ik had immers geen commercieel CV dus was ik niet interessant. Na 8 weken zoeken kwam in contact met Emprof. Na een persoonlijk gesprek had ik het gevoel dat ik iemand gevonden had die mijn competenties zag en wist te benutten. Door goed advies en begeleiding van Kish van Emprof kwam ik in contact met een commercieel bedrijf dat mij een kans wilde geven om account manager te worden. Ik kan met geen pen beschrijven hoe goed ik mij nu voel over mijn werk en kan dan ook iedereen die een carrièreswitch wil maken adviseren om eerst contact te zoeken met Emprof."

  meer
  minder

Schrijf je nu in!

Emprof helpt je graag bij het vinden van een nieuwe uitdaging.

Nu Inschrijven

Emprof heeft onder andere vacatures van

Aliter
Van Wanrooij
Eden
Niko