Overzicht plaatsingen

Emprof heeft reeds vele sales en marketingprofessionals bemiddeld bij verscheidene organisaties. Hier is een greep uit de plaatsingen weergegeven om een beeld te schetsen van succesvolle bemiddelingen.

 • Fujitsu - Siemens

  Sales Support medewerker

  Fujitsu Siemens Computers levert IT producten, diensten en oplossingen op het gebied van Mobility en Dynamic Data Center. Emprof detacheerde een Sales Support Medewerker die ging samenwerken met de Account Manager Software. Na een jaar werd de Sales Support Medewerker in vaste dienst genomen.

  Fujitsu Siemens, Sales Support medewerker
 • Vertegenwoordiger Automotive

  Vertegenwoordiger Automotive

  Tunap is al meer dan 40 jaar marktleider in innovatieve oplossingen voor dagelijks auto onderhoud; het verzorgen, reinigen, beschermen en smeren van de essentiële auto-onderdelen. Voor de regio Overijssel zocht Tunap een vertegenwoordiger met saleservaring aan de autobranche. Emprof vond de kandidaat met de juiste ervaring en achtergrond snel.

  Tunap, Vertegenwoordiger Automotive
 • Account Manager indirecte verkoopkanaal

  Account Manager indirecte verkoopkanaal

  Nilfisk is een van de meest toonaangevende producenten van professionele reinigingsapparatuur (stofzuigers, hogedrukreinigers, schrobzuigmachines, veegmachines, ..) ter wereld. Voor de regio Noord Oost Nederland was de organisatie op zoek naar een Accountmanager voor het indirecte verkoopkanaal. Na een intensieve search campagne vond Emprof de nieuwe Accountmanager.

  Nilfisk, Account Manager indirecte verkoopkanaal
 • IT Mobile

  Online Marketeer

  ITMobile verschaft organisaties 100% betrouwbare, feitelijke informatie over hun buitendienst met gebruiksvriendelijke systemen die klanten helpt om hun buitendienst optimaal te managen. Emprof vond een Online Marketeer met verantwoordelijkheid voor de inzet van alle online middelen (zoals Social, SEM, email, blogs).

  ITMobile, Online Marketeer
 • Customer Relationship Manager EMEA

  Customer Relationship Manager EMEA

  Avio-Diepen’s kernactivteit is het tijdig leveren van vliegtuigonderdelen, waar en wanneer haar klanten ze nodig hebben. Voor Avio Diepen vond Emprof een Customer Relationship Manager voor direct klantcontact met B2B klanten in heel Europa.

  Avio Diepen, Customer Relationship Manager EMEA
 • L.K. Bennett

  Sales Consultants

  L.K. Bennet een internationaal gerenommeerd modemerk (schoenen, handtassen, kleding en accessoires) met een typisch Brits karakter. Voor shop in shops in de Bijenkorf in Den Haag en Rotterdam vond Emprof modebewuste Sales Sonsultants met ervaring in de mode detailhandel.

  L.K. Bennett, Sales Consultants
 • Sales Account manager

  Sales Account manager

  Kent Foods is gevestigd in Groot Brittannië en levert voedselingrediënten (vooral melkproducten, suikers en eetbare oliën) aan de voedingsmiddelenindustrie. Om de Nederlandse markt verder te ontwikkelen zocht Kent Foods een Sales Account Manager met ervaring in de verkoop van voedselingrediënten. Emprof vond de juiste kandidaat snel in haar netwerk.

  Kent Foods, Sales Account manager
 • Accountmanager Retail Nederland

  Accountmanager Retail Nederland

  Fernand De Spiegelaere is een succesvol familiebedrijf en biedt een compleet assortiment kwaliteitsproducten in lingerie en badmode in het hoger segment. Voor de Nederlandse markt zocht de organisatie een Accountmanager voor de doelgroep lingeriespeciaalzaken. Met een gerichte advertising en searchcampagne vond Emprof de nieuwe Accountmanager met succesvolle ervaring in het hoger segment lingerie.

  Fernand De Spiegelaere, Accountmanager Retail Nederland
 • Technisch-commercieel Adviseur / Account Manager Transport & Machinery België

  Technisch-commercieel Adviseur / Account Manager Transport & Machinery België

  Tunap is al meer dan 40 jaar marktleider in innovatieve oplossingen voor dagelijks auto onderhoud; het verzorgen, reinigen, beschermen en smeren van de essentiële auto-onderdelen. Voor de regio Oost en West Vlaanderen in België vond Emprof een Technisch-commercieel Adviseur / Account Manager Transport & Machinery.

  Tunap, Technisch-commercieel Adviseur / Account Manager Transport & Machinery Belgium
 • Commercieel Binnendienstmedewerker (technische affiniteit)

  Commercieel Binnendienstmedewerker (technische affiniteit)

  Jobarco is een vooruitstrevende en internationale speler in de markt voor speciaal kabels en connectiviteitsoplossingen. De organisatie zocht een Commercieel Binnendienstmedewerker met technische affiniteit. Emprof vond de nieuwe medewerker met een gerichte search.

  Jobarco, Commercieel Binnendienstmedewerker (technische affiniteit)
 • Novema

  Sales Managers

  Novema is een crossmediale uitgeverij met regionale focus en verbindt ondernemers met elkaar door middel van masterclasses, magazines, rondetafelgesprekken en online publicaties. Voor de vestigingen in Groningen en Noord Brabant vond Emprof twee Sales managers met leidinggevende ervaring in de uitgeverijbranche.

  Novema, Sales Managers
 • Country Manager

  Country Manager

  BizzCloud levert cloud based ERP en CRM oplossingen voor het MKB. De organisatie heeft de ambitie om een Top 5 leverancier van cloud based ERP en CRM oplossingen voor het MKB in Europa en emerging markets te worden. Om die ambitie waar te maken zocht BizzCloud een Country Manager voor de verdere ontwikkeling en winstgevende groei in Nederland. Via een advertentie- en search campagne vond Emprof de gedroomde kandidaat.

  BizzCloud, Country Manager
 • ANWB

  Key Accountmanager Automotive

  ANWB is onder andere bekend van de ANWB hulpverleningsdiensten. ANWB zocht een Key Account Manager verantwoordelijk voor het verkopen van hulpverlenings- en daaraan gerelateerde diensten in de automotive markt (importeurs, leasemaatschappijen, autoverhuurorganisaties). Emprof vond een ervaren salesprofessional met ervaring in de automotive.

  ANWB, Key Accountmanager Automotive
 • Schneider Electric

  Sales Manager

  Schneider Electric is een wereldwijde specialist in energiemanagement met een focus op het veilig, betrouwbaar, efficiënt, productief en duurzaam maken van energie. Voor de service sales aan Industriële klanten zocht Schneider Electric een Sales Manager voor de aansturing en coaching van de Service Sales Engineers. Na een gedegen werving & selectie procedure werd de beste kandidaat aangenomen.

  Schneider Electric, Sales Manager
 • Echologics

  Senior Sales Professionals (complexe verkooptrajecten)

  Echologics is een wereldleider in lekkage detectie and conditie analyse van waterleidingen. Voor de Benelux, Duitsland en Frankrijk zocht Echologics twee senior sales professionals met ervaring in complexe verkooptrajecten. Eén van de vacatures werd ingevuld met een search en advertentiecampagne en de andere vacature werd ingevuld met een bij Emprof ingeschreven kandidaat.

  Echologics, Senior Sales Professionals (complexe verkooptrajecten)
 • Account Manager Natuursteen

  Account Manager Natuursteen

  DSE Natuursteen is een snelgroeiend familiebedrijf, met veel ambitie om de meest duurzame en sociaal-bewuste speler te worden in de natuursteen markt. Voor de Oostelijke helft van Nederland zocht DSE Natuursteen een Accountmanager met een stevige ervaring in de natuursteen markt. Met een gerichte advertentie- en search campagne vond Emprof de ervaren Accountmanager.

  DSE Natuursteen, Account Manager Natuursteen
 • Niko

  Account Manager Elektrotechniek

  Niko produceert oplossingen voor schakelmateriaal, toegangscontrole, lichtsturing en huisautomatisering. Voor de Randstad zocht Niko een Account Manager (doelgroep elektrotechnische groothandels en installateurs) met een stevige commerciële buitendienst ervaring in de Elektrotechniek. De functie werd vervuld met een uitstekende kandidaat die zich eerder bij Emprof had ingeschreven.

  Niko, Account Manager Elektrotechniek