Overzicht plaatsingen

Emprof heeft reeds vele sales en marketingprofessionals bemiddeld bij verscheidene organisaties. Hier is een greep uit de plaatsingen weergegeven om een beeld te schetsen van succesvolle bemiddelingen.

 • Marketing Medewerker

  Marketing Medewerker

  Safescan is een wereldwijde organisatie toegewijd om organisaties te voorzien van veilige contant geld en tijdregistratie oplossingen. Safescan heeft een groot assortiment tijdregistratie systemen, valsgelddetectoren, biljettelmachines, geldtelmachines voor bankbiljetten en munten. Voor Safecan vond Emprof een Marketing Medewerker operationeel verantwoordelijk voor BtB off- en online marketing.

  Safescan, Marketing Medewerker
 • Marketing Executive

  Marketing Executive

  Creditsafe is de snelst groeiende partij op het gebied van krediet- en bedrijfsinformatie, opereert wereldwijd en levert bedrijfsinformatie aan meer dan 100.000 klanten in Europa, Amerika en Azië. Creditsafe zocht een Marketing Executive, verantwoordelijk voor de BtB marketing communicatie en campagnes. Met een advertising en search campagne vond Emprof de Marketing Executive voor Creditsafe.

  Creditsafe, Marketing Executive
 • Fagron

  Field Sales managers

  Fagron richt zich volledig op het optimaliseren en innoveren van farmaceutische bereidingen. Voor het salesteam huisartsen/specialisten en het salesteam apothekers zocht Fagron twee Field Sales Manager. Emprof vond twee Field Sales Managers met de juiste kennis en ervaring in de farmacie.

  Fagron, Field Sales managers
 • Conrad

  Category Managers

  Conrad is een succesvolle webwinkel op het gebied van elektronica. Het assortiment bestaat uit ruim 750.000 verschillende artikelen verdeeld in productcategorieën. Voor verschillende categorieën vond Emprof Category Managers die onder andere verantwoordelijk zijn voor een up to date assortiment.

  Conrad, Category Managers
 • Vertegenwoordiger Automotive

  Vertegenwoordiger Automotive

  Tunap is al meer dan 40 jaar marktleider in innovatieve oplossingen voor dagelijks auto onderhoud; het verzorgen, reinigen, beschermen en smeren van de essentiële auto-onderdelen. Voor de regio Overijssel zocht Tunap een vertegenwoordiger met saleservaring aan de autobranche. Emprof vond de kandidaat met de juiste ervaring en achtergrond snel.

  Tunap, Vertegenwoordiger Automotive
 • Account Manager Limburg

  Account Manager Limburg

  DecoLegno is exclusief distributeur van decoratief plaatmateriaal van het Italiaanse merk Cleaf voor interieurs en maatwerkmeubelen. Met haar collectie biedt de organisatie interieurarchitecten en interieurbouwers een passend alternatief voor natuurlijke materialen. Voor de regio Limburg vond Emprof een Account Manager met de juiste achtergrond en ervaring.

  DecoLegno, Account Manager Limburg
 • Account Manager indirecte verkoopkanaal

  Account Manager indirecte verkoopkanaal

  Nilfisk is een van de meest toonaangevende producenten van professionele reinigingsapparatuur (stofzuigers, hogedrukreinigers, schrobzuigmachines, veegmachines, ..) ter wereld. Voor de regio Noord Oost Nederland was de organisatie op zoek naar een Accountmanager voor het indirecte verkoopkanaal. Na een intensieve search campagne vond Emprof de nieuwe Accountmanager.

  Nilfisk, Account Manager indirecte verkoopkanaal
 • Sales Manager

  Sales Manager

  Qics ontwikkelt en implementeert softwareoplossingen op het gebied van planning, urenregistratie, facturatie en Business Intelligence. De Sales Manager die Emprof vond is verantwoordelijk voor de aansturing van de salesafdeling en de acquisitie van nieuwe klanten voor projecten op gebied van maatwerksoftware en Business Intelligence oplossingen.

  Qics, Sales Manager