Overzicht plaatsingen

Emprof heeft reeds vele sales en marketingprofessionals bemiddeld bij verscheidene organisaties. Hier is een greep uit de plaatsingen weergegeven om een beeld te schetsen van succesvolle bemiddelingen.

 • International Sales Engineer

  International Sales Engineer

  Oxipack biedt ondersteuning aan de voedselverwerkende en farmaceutische industrie door apparatuur te leveren en advies te geven om verpakkingen luchtdicht te maken. Oxipack zocht een International Sales Engineer die naast eigen sales activiteiten ook de sales en marketing afdeling coördineert. Emprof vond de kandidaat met een advertising en search campagne.

  International Sales Engineer, Oxipack
 • Manager Marketing

  Manager Marketing

  DecoLegno is exclusief distributeur van decoratief plaatmateriaal van het Italiaanse merk Cleaf voor interieurs en maatwerkmeubelen. Met haar collectie biedt de organisatie interieurarchitecten en interieurbouwers een passend alternatief voor natuurlijke materialen. Om de ambitieuze groeidoelstellingen mede te realiseren zocht DecoLegno een Manager Marketing met stevige leidinggevende ervaring en capaciteiten. Met een gerichte search en media campagne vond Emprof de juiste kandidaat.

  DecoLegno, Manager Marketing
 • Senior Account Manager Arbeidsbemiddeling

  Senior Account Manager Arbeidsbemiddeling

  Vakmasters is een zelfstandige uitzendorganisatie en bemiddelt vakkrachten en/of nieuwkomers in de bouw. Voor de vestiging Nijmegen - Oss was Vakmasters op zoek naar een Senior Acount Manager met leidinggevende ervaring voor tijdelijke vervanging in verband met zwangerschapsverlof. Met een gerichte searchactie in de regio vond Emprof de geschikte kandidaat met relevante ervaring in arbeidsbemiddeling.

  Vakmasters, Senior Account Manager Arbeidsbemiddeling
 • Freepack-software

  Sales- en Marketing Manager

  Freepack Software biedt, binnen een unieke formule, een uitzendbureau softwarepakket dat volledig voldoet aan de eisen van de uitzendmarkt. Emprof vond een Sales- en Marketing Manager die niet alleen het verkoopteam aanstuurt maar ook verantwoordelijk is voor de marketingstrategie.

  Freepack Software, Sales- en Marketing Manager
 • Accucoms

  Sales Representative Germany

  Accucoms is een leidende aanbieder van sales en marketing diensten aan academische uitgeverijen en uitgevers van professionele vakinformatie. Voor de verkoop van site licenties aan onder andere bibliotheken, academische instellingen en corporate bedrijven in de duitsprekende delen van Europa vond Emprof een Sales Representative met Duits als moedertaal.

  Accucoms, Sales Representative Germany
 • Senior Accountmanager Documentoplossingen

  Senior Accountmanager Documentoplossingen

  Eengroep is een onafhankelijke leverancier van kantoorapparatuur en documentoplossingen in Nederland. De organisatie streeft naar de hoogste kwaliteit, optimaal gebruiksgemak en efficiënte oplossingen voor haar klanten. Eengroep zocht een Senior Accountmanager met zowel acquisitie als relatiebeheer ervaring. Emprof vond de Senior Accountmanager in haar uitgebreide netwerk. 

  Eengroep, Senior Accountmanager Documentoplossingen
 • Scc

  Internal Account Manager

  SCC ondersteunt nationale en internationale bedrijven en instellingen door middel van het adviseren, leveren, implementeren en beheren van innovatieve ICT-infrastructuren. Emprof vond een Internal Account Manager met een stevige telesales ervaring.

  SCC, Internal Account Manager
 • Fagron

  Medewerker Verkoop Binnendienst

  Fagron richt zich volledig op het optimaliseren en innoveren van farmaceutische bereidingen. Emprof vond een Medewerker Verkoop Binnendienst verantwoordelijk voor de telefonische verkoop aan apothekers en medische groothandels.

  Fagron, Medewerker Verkoop Binnendienst
 • Sales Manager

  Sales Manager

  Qics ontwikkelt en implementeert softwareoplossingen op het gebied van planning, urenregistratie, facturatie en Business Intelligence. De Sales Manager die Emprof vond is verantwoordelijk voor de aansturing van de salesafdeling en de acquisitie van nieuwe klanten voor projecten op gebied van maatwerksoftware en Business Intelligence oplossingen.

  Qics, Sales Manager
 • Vertegenwoordiger Automotive

  Vertegenwoordiger Automotive

  Tunap is al meer dan 40 jaar marktleider in innovatieve oplossingen voor dagelijks auto onderhoud; het verzorgen, reinigen, beschermen en smeren van de essentiële auto-onderdelen. Voor de regio Overijssel zocht Tunap een vertegenwoordiger met saleservaring aan de autobranche. Emprof vond de kandidaat met de juiste ervaring en achtergrond snel.

  Tunap, Vertegenwoordiger Automotive
 • Fujitsu - Siemens

  Sales Support medewerker

  Fujitsu Siemens Computers levert IT producten, diensten en oplossingen op het gebied van Mobility en Dynamic Data Center. Emprof detacheerde een Sales Support Medewerker die ging samenwerken met de Account Manager Software. Na een jaar werd de Sales Support Medewerker in vaste dienst genomen.

  Fujitsu Siemens, Sales Support medewerker
 • Product Manager Ventilatie oplossingen

  Product Manager Ventilatie oplossingen

  Ventilair is al ruim 30 jaar specialist op het gebied van kwalitatief hoogwaardige ventilatie-oplossingen. De organisatie is zowel importeur/ distributeur als fabrikant van ventilatieproducten voor de residentiële en niet-residentiële markt. Voor de Europese markt was Ventilair op zoek naar een Product Manager verantwoordelijk voor het productassortiment. Met een gerichte search in haar netwerk vond Emprof de Productmanager.

  Ventilair, Product Manager Ventilatie oplossingen
 • Schneider Electric

  Sales Engineer

  Schneider Electric is een wereldwijde specialist in energiemanagement met een focus op het veilig, betrouwbaar, efficiënt, productief en duurzaam maken van energie. Voor de service sales aan Industriële klanten zocht Schneider Electric een Sales Engineer met ervaring in de elektrotechniek en industriële klanten. Door het aanboren van de juiste bronnen vond Emprof de kandidaat snel.

  Schneider Electric, Sales Engineer
 • CEO in farmacie

  CEO in farmacie

  Satipharm is pionier in de ontwikkeling van op cannabis gebaseerde farmaceutische, nutraceutische en cosmetische producten. Voor de ontwikkeling van de Europese markt zocht Satipharm een CEO (gebaseerd in Zwitserland) met ervaring in de farmaceutische / nutraceutische markten. Met een advertentie- en search campagne vond Emprof de juiste kandidaat.

  Satipharm, CEO in farmacie
 • Sales Account manager

  Sales Account manager

  Kent Foods is gevestigd in Groot Brittannië en levert voedselingrediënten (vooral melkproducten, suikers en eetbare oliën) aan de voedingsmiddelenindustrie. Om de Nederlandse markt verder te ontwikkelen zocht Kent Foods een Sales Account Manager met ervaring in de verkoop van voedselingrediënten. Emprof vond de juiste kandidaat snel in haar netwerk.

  Kent Foods, Sales Account manager
 • Senior Accountmanager Koffie-oplossingen

  Senior Accountmanager Koffie-oplossingen

  Volle Smaak is een onafhankelijke leverancier van koffiemachines (en benodigde ingrediënten) in Nederland. De organisatie streeft naar de hoogste kwaliteit, optimaal gebruiksgemak en efficiënte oplossingen voor haar klanten. De organisatie zocht Senior Accountmanagers met minimaal vijf jaar ervaring in de branche. Met een gerichte search vond Emprof meerdere geschikte kandidaten.

  Volle Smaak, Senior Accountmanager Koffie-oplossingen
 • Schneider Electric

  Sales Manager

  Schneider Electric is een wereldwijde specialist in energiemanagement met een focus op het veilig, betrouwbaar, efficiënt, productief en duurzaam maken van energie. Voor de service sales aan Industriële klanten zocht Schneider Electric een Sales Manager voor de aansturing en coaching van de Service Sales Engineers. Na een gedegen werving & selectie procedure werd de beste kandidaat aangenomen.

  Schneider Electric, Sales Manager
 • TUI

  Product Manager

  TUI Nederland is marktleider in de Nederlandse reisbranche en met 2800 medewerkers ook de grootste reisorganisatie van Nederland. Product Management is verantwoordelijk voor voldoende aanbod en het juiste assortiment aan reizen. Voor het cluster Zonreizen vond Emprof een Product Manager.

  TUI, Product Manager
 • Novema

  Media-adviseurs

  Novema is een crossmediale uitgeverij met regionale focus en verbindt ondernemers met elkaardoor middel van masterclasses, magazines, rondetafelgesprekken en online publicaties. Voor vestigingen in heel Nederland vond Emprof Media-adviseurs / Verbinders in een gecombineerde binnendienst / buitendienstrol.

  Novema, Media-adviseurs
 • Novema

  Sales Managers

  Novema is een crossmediale uitgeverij met regionale focus en verbindt ondernemers met elkaar door middel van masterclasses, magazines, rondetafelgesprekken en online publicaties. Voor de vestigingen in Groningen en Noord Brabant vond Emprof twee Sales managers met leidinggevende ervaring in de uitgeverijbranche.

  Novema, Sales Managers
 • Sales Manager New Business

  Sales Manager New Business

  Compass Group is wereldwijd marktleider in Food & Facility Services. De organisatie ontwerpt en verzorgt bedrijfsrestaurants en commerciële horeca die voldoet aan de wensen en behoeften van verschillende opdrachtgevers uit verschillende sectoren. Emprof vond voor Compass Group een Sales Manager New Business met uitgebreide ervaring in facilitaire dienstverlening.

  Compass Group, Sales Manager New Business
 • Conrad

  Marketing Communicatie Manager

  Conrad is een succesvolle webwinkel op het gebied van elektronica. Het assortiment bestaat uit ruim 750.000 verschillende artikelen verdeeld in productcategorieën. Emprof vond een Marketing Communicatie Manager verantwoordelijk voor alle interne en externe communicatie en leidinggevend aan de afdeling marketing & communicatie.

  Conrad, Marketing Communicatie Manager
 • Accountmanager Ziekenhuizen

  Accountmanager Ziekenhuizen

  Vivisol levert medisch facilitaire producten en diensten (respiratoire zorg) op gebied van zuurstof, OSAS (slaapapneu) en beademing, zowel thuiszorg als bij instellingen als verpleeghuizen en ziekenhuizen. Vivisol zocht een Accountmanager Ziekenhuizen voor Noord Oost Nederland met een stevige relevante ervaring. Emprof vond de Accountmanager in haar eigen netwerk met ingeschreven kandidaten.

  Vivisol, Accountmanager Ziekenhuizen
 • Socia

  Accountmanagers Binnendienst

  Socia is een value added IT-reseller gespecialiseerd in maatwerk IT-oplossingen voor de zakelijke eindgebruiker en de overheid. Socia zocht een telefonisch verkoopmedewerker die zijn/haar eigen klantenbestand ging opbouwen. Emprof ontwikkelde een wervingscampagne waarmee de juiste kandidaat kon worden aangenomen.

  Socia, Accountmanagers Binnendienst
 • Topverkoper buitendienst

  Topverkoper buitendienst

  Win Equipment ontwikkelt en bouwt NISSEI softijsmachines en levert deze aan eindgebruikers in Nederland en aan dealers door geheel Europa. Voor Zuid Oost Nederland zocht de organisatie een topverkoper met een achtergrond in de keuken- of badkamerverkoop. Emprof vond deze topverkoper in haar uitgebreide netwerk.

  Win Equipment, Topverkoper buitendienst