Overzicht plaatsingen

Emprof heeft reeds vele sales en marketingprofessionals bemiddeld bij verscheidene organisaties. Hier is een greep uit de plaatsingen weergegeven om een beeld te schetsen van succesvolle bemiddelingen.

 • Scc

  Internal Account Manager

  SCC ondersteunt nationale en internationale bedrijven en instellingen door middel van het adviseren, leveren, implementeren en beheren van innovatieve ICT-infrastructuren. Emprof vond een Internal Account Manager met een stevige telesales ervaring.

  SCC, Internal Account Manager
 • Inside Sales Supervisor

  Inside Sales Supervisor

  Continental Disc is een toonaangevende, internationale producent van veiligheidskleppen, breekplaten en andere over- en onderdruk systemen. Emprof vond een Inside Sales Supervisor verantwoordelijk voor de customer service afdeling van de Europese hub.

  Continental Disc, Inside Sales Supervisor
 • Senior Account Manager Arbeidsbemiddeling

  Senior Account Manager Arbeidsbemiddeling

  Vakmasters is een zelfstandige uitzendorganisatie en bemiddelt vakkrachten en/of nieuwkomers in de bouw. Voor de vestiging Nijmegen - Oss was Vakmasters op zoek naar een Senior Acount Manager met leidinggevende ervaring voor tijdelijke vervanging in verband met zwangerschapsverlof. Met een gerichte searchactie in de regio vond Emprof de geschikte kandidaat met relevante ervaring in arbeidsbemiddeling.

  Vakmasters, Senior Account Manager Arbeidsbemiddeling
 • Accountmanager Verpleeghuizen

  Accountmanager Verpleeghuizen

  Vivisol levert medisch facilitaire producten en diensten (respiratoire zorg) op gebied van zuurstof, OSAS (slaapapneu) en beademing, zowel thuiszorg als bij instellingen als verpleeghuizen en ziekenhuizen. De organisatie zocht een Accountmanager Verpleeghuizen. Emprof vond snel de juiste Accountmanager met langjarige, succesvolle saleservaring bij verpleeghuizen in heel Nederland.

  Vivisol, Accountmanager Verpleeghuizen
 • Manager Binnendienst

  Manager Binnendienst

  Van Wanrooij Waardenburg heeft een compleet assortiment keukens en badkamers (incl. tegels, natuursteen, apparatuur en accessoires) zowel voor particulieren als voor bedrijven. De organisatie zocht een Manager Binnendienst voor de dagelijkse en operationele aansturing van de commerciële binnendienst (ca. 35 personen) in alle facetten. In het uitgebreide netwerk van Emprof werd de gedroomde kandidaat snel gevonden.

  Van Wanrooij Waardenburg, Manager Binnendienst
 • Conrad

  Marketing Communicatie Manager

  Conrad is een succesvolle webwinkel op het gebied van elektronica. Het assortiment bestaat uit ruim 750.000 verschillende artikelen verdeeld in productcategorieën. Emprof vond een Marketing Communicatie Manager verantwoordelijk voor alle interne en externe communicatie en leidinggevend aan de afdeling marketing & communicatie.

  Conrad, Marketing Communicatie Manager
 • Online Marketeer (data driven)

  Online Marketeer (data driven)

  Cosmetique Totale is een professionele kliniek op het gebied van huidtherapie, lasertherapie, schoonheidsbehandelingen en injectables met vestigingen in heel Nederland en België. De organisatie zocht een data driven Online Marketeer met een brede, stevige digital marketing ervaring. Emprof vond de juiste kandidaat met een gericht search in haar netwerk.

  Cosmetique Totale, Online Marketeer (data driven)
 • Manager Marketing & Sales

  Manager Marketing & Sales

  Kenteq ontwikkelt leermiddelen voor mbo-opleidingen in de elektro-, installatie- en de metaaltechnische branche. De organisatie zocht een Manager Sales & Marketing voor de aansturing van de verkoop buitendienst, verkoop binnendienst en marketeers. Via haar netwerk vond Emprof de nieuwe Manager Sales & Marketing.

  Kenteq, Manager Marketing & Sales
 • Marketing Manager (internationaal)

  Marketing Manager (internationaal)

  Net Display Systems is een groeiend en innovatief internationaal bedrijf dat software ontwikkelt voor dynamische beeldschermcommunicatie en werkplekbeheer. De organisatie zocht een Marketing Manager, verantwoordelijk voor een team van vier Marketeers. Emprof vond de gedroomde kandidaat in haar uitgebreide netwerk van marketing professionals.

  Net Display Systems, Marketing Manager (internationaal)
 • Verkoopadviseur Buitendienst

  Verkoopadviseur Buitendienst

  Zonnestroom Nederland helpt ondernemers in het MKB aan prachtige oplossingen om zelfstandig energie op te wekken met behulp van een eigen zonnestroominstallatie. Zonnestroom Nederland zocht een Verkoopadviseur Buitendienst, verantwoordelijk voor het advies over en de verkoop van zonnestroominstallaties aan het MKB. Met een multimediale campagne vond Emprof de nieuwe Verkoopadviseur Buitendienst.

  Zonnestroom Nederland, Verkoopadviseur Buitendienst
 • Aliter

  Inside Sales Manager

  Aliter is leverancier van ‘refurbished’ network hardware aan grote ondernemingen, ISP’s en Telco’s. Voor de aansturing van de inside sales afdeling met Inside Sales Account Executives van verschillende nationaliteiten zocht Aliter een Inside Sales Manager. Emprof vond een Inside Sales Manager met de juiste achtergrond en internationale ervaring.

  Aliter Networks, Inside Sales Manager
 • Account Manager Natuursteen

  Account Manager Natuursteen

  DSE Natuursteen is een snelgroeiend familiebedrijf, met veel ambitie om de meest duurzame en sociaal-bewuste speler te worden in de natuursteen markt. Voor de Oostelijke helft van Nederland zocht DSE Natuursteen een Accountmanager met een stevige ervaring in de natuursteen markt. Met een gerichte advertentie- en search campagne vond Emprof de ervaren Accountmanager.

  DSE Natuursteen, Account Manager Natuursteen
 • L.K. Bennett

  Shop Manager

  L.K. Bennet een internationaal gerenommeerd modemerk (schoenen, handtassen, kleding en accessoires) met een typisch Brits karakter. Voor haar shop-in-shop in de Bijenkorf vond Emprof een Shop Manager met leidinggevende ervaring in de mode retail.

  L.K. Bennett, Shop Manager